Hamilelikte panik atak yaşayanlar

Lavanta94

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2021
106
39
18
31
Merhaba kızlar 21 haftalık gebeyim ve hamileliğim biraz zor geçiyor daha önce okb panik atak tedavisi gördüm çok uzun zamandır çok iyiydim şimdi hamilelikle hormonlarla tekrarladı böyle bi durumu yaşayan oldu mu hamilelik boyunca neler yaptınız nasıl geçirdiniz ilaç aldınız mı aldıysanız etkisini gördünüz mü

Merhaba kızlar 21 haftalık gebeyim ve hamileliğim biraz zor geçiyor daha önce okb panik atak tedavisi gördüm çok uzun zamandır çok iyiydim şimdi hamilelikle hormonlarla tekrarladı böyle bi durumu yaşayan oldu mu hamilelik boyunca neler yaptınız nasıl geçirdiniz ilaç aldınız mı aldıysanız etkisini gördünüz mü
Ama siz bi doktora görünseniz hemen belki doktorun size önerebileceği başka yöntemleri vardır. Böyle tavsiye üzerine olmaz. Allah korusun ya yanlış bişeyler yaparsanız

Ama siz bi doktora görünseniz hemen belki doktorun size önerebileceği başka yöntemleri vardır. Böyle tavsiye üzerine olmaz. Allah korusun ya yanlış bişeyler yaparsanız
Allah korusun tabi ki doktoruma sordum ilaç önerdi ama ben bebeğe zararı olur diye kendi kendime atlatabilir miyim diye bekliurpumm

Bazen ara ara yaşıyorum
Doktora gidecek ciddiyette olmadı hiç
Fark ettiğim zamanlar kendimi telkin ediyorum
Kafamı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum

Bir ara fazla stresliydim
Kadın doğum doktorum böyle gideceksen şurup yazarım demişti rahatlamam için
Doktorunuza danışmanız enm iyisi olur kendi kendinize baş edemiyorsanız

Allah korusun tabi ki doktoruma sordum ilaç önerdi ama ben bebeğe zararı olur diye kendi kendime atlatabilir miyim diye bekliurpumm
Doktorun önerdiği bi ilaçsa düşük dozlu ve hamileler içindir inşallah bi zararı olmaz bebişinize. Rabbim sizede şifa versin sizde ilaçlara bile gerek duymadan rahatlarsınız inşallah ❤️🙏

Bazen ara ara yaşıyorum
Doktora gidecek ciddiyette olmadı hiç
Fark ettiğim zamanlar kendimi telkin ediyorum
Kafamı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum

Bir ara fazla stresliydim
Kadın doğum doktorum böyle gideceksen şurup yazarım demişti rahatlamam için
Doktorunuza danışmanız enm iyisi olur kendi kendinize baş edemiyorsanız

Back
X