- 4 Ağustos 2022
- 6.696
- 3.000
- 123
- Konu Sahibi Alliswell23
-
Ben hiç sorun yaşamadım hamileliğimde ilacı bir anda kestim yoksunluk bile olmadı hamileliğin o heyecanı mutluluğu anksiyeteyi unutturmuştu. Sadece hamileliğine senin ve bebeğinin sağlıklı olmasına odaklan. İnşaallah güzel bir hamilelik geçirirsinMerhaba arkadaşlar ben panik atak anksiyete için ilaç kullanıyordum ilaç kullanırken hamile olduğumu öğrendim ve hemen bıraktım. Misol stilizan ve atarax kullanıyordum. Şuan size sormak istediğim bi anda bırakıp gebelikte sorun yaşamayan oldu mu aranızda? 3 gündür içmiyorum tekrardan kaygılarım başlar diye çok korkuyorum. Yok mu atlatan ilaçsız devam eden?
Çok teşekür ederim inşallahBen hiç sorun yaşamadım hamileliğimde ilacı bir anda kestim yoksunluk bile olmadı hamileliğin o heyecanı mutluluğu anksiyeteyi unutturmuştu. Sadece hamileliğine senin ve bebeğinin sağlıklı olmasına odaklan. İnşaallah güzel bir hamilelik geçirirsin
İnşallah benim hamileliğim güzel geçer 1 hafta oldu bırakalı. Tamamen vücuttan ne zaman atılıyor yoksunluk ne zaman bitiyor acaba?Ben 1 sene paxera kullandım sonra bıraktım yaklaşık 6 ay sonra anksiyetem yine tetiklendi doktor tekrar başlattı 1,5 ay olmuştu kullanmaya başlayalı hamile olduğumu öğrendim. O kadar kötü durumdaydım ki öleceğimi düşünüyordum korkuyordum ama rabbim bana bir can daha verdi hamdolsun. Bol bol şükret bebeğin sana iyi gelecektir. Benim anksiyetem doğumdan 4 ay sonra yine tetiklendi malesef ama hamilelğim çok rahattı
Onun hakkında bilgim yok kişiden kişiye ya da ilaca göre değişiyor olabilir.İnşallah benim hamileliğim güzel geçer 1 hafta oldu bırakalı. Tamamen vücuttan ne zaman atılıyor yoksunluk ne zaman bitiyor acaba?
Teşekür ederimOnun hakkında bilgim yok kişiden kişiye ya da ilaca göre değişiyor olabilir.
Gebelik planladığım için terapilerle yavaş yavaş bırakmaya çalışıyordum ama hamile olduğumu öğrenince direk hiç birini içmemeye başladımDoktor yönlendirmesiyle bıraktınız değil mi?
Bence mutlaka doktor kontrolünde bırakın. İlaçlar birden bırakmaya gelmez. Hamilelik herkese aynı etkiyi yapmıyor. Kimisini mutlu ediyor kimisini mahvediyor. Hangiis olacağınızı bilmiyoruz fikir almakta fayda varGebelik planladığım için terapilerle yavaş yavaş bırakmaya çalışıyordum ama hamile olduğumu öğrenince direk hiç birini içmemeye başladım
Görüşüyoruz doktorla o da içmemeye çalış özellikle ilk 3 ay dedi bakalım. Siz de de mi varBence mutlaka doktor kontrolünde bırakın. İlaçlar birden bırakmaya gelmez. Hamilelik herkese aynı etkiyi yapmıyor. Kimisini mutlu ediyor kimisini mahvediyor. Hangiis olacağınızı bilmiyoruz fikir almakta fayda var
O zaman tamam zaten bilgisi dahilinde bırakmışsınız. Bende yok ben hamileyim sadece.Görüşüyoruz doktorla o da içmemeye çalış özellikle ilk 3 ay dedi bakalım. Siz de de mi var
Anladım hayırlı olsun sizin kaç haftalıkO zaman tamam zaten bilgisi dahilinde bırakmışsınız. Bende yok ben hamileyim sadece.
Teşekkür ederim size de. 31. HaftadayımAnladım hayırlı olsun sizin kaç haftalık
Maşallah az kalmışTeşekkür ederim size de. 31. Haftadayım
Çok şükür az kaldı. Ama zaman çabuk geçiyor bir bakacaksınız doğmuşMaşallah az kalmış
Ay inşaAllahÇok şükür az kaldı. Ama zaman çabuk geçiyor bir bakacaksınız doğmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?