hamilelikte panik atak

daha yeni 5.hftam peki siz ilaç kullanıyormusunuz nasıl oluyor rahatsızlığınız
Yok canım panik atağım için 1 yıldır ilaç kullanmıyorum gittiğim doktor beni çok güzel yönlerndirdi ve çok iyiyim çok şükür eskiden ölücekmişim nefes alamıyorum sanıp bayılıyodun ama bu aralar en fazla nefes alamıyomuşun gibi hissediyorum ve kendi kendime iyi düşünerek onu yeniyorum düşünce gücü çok önemli hemde çok sende nasıl oluyor

ben en az 3-4 yıkdır panik atak hastasıyım ilaç kullanıyordum yılda 2-3 kez yaşıyorum atakları. ama öyle kısa değil bi kaç gün sürüyor hamile kalınca bıraktım ilacı suan hamileliğin 13 . haftasındayım bir haftadır panik atak yaşıyorum ilaç vermiyolar delirecek gibiyim okumadığım dua kalmadı özellikle yanlız kalınca başlıyor ataklar sabah uykudan atakla kalkıyorum bazen 1 saat bazen daha uzun sürüyor iştah yok beslenemiyorum dayanamıyorum artık hava değişimi olsun diye kalktım memlekete geldim anamın yanına yşne aynıyım dua edin bana arkadaşlar

Allah yardımcın olsun canım atak geldiğinde direk bebeğini düşün ben içimde can taşıyorum bana hiç bişey olmayacak de inatlaş atağınla sen onu yen onun seni yenmesine izin verme ölmüyorum iyiyim ben iyi olucam diye düşün ilaç almadığın için kendi beyninde kurduğundan geliyo atakların zaten ama sen artık annesin ve bunu yenebilirsin unutma dualarım seninle.

Dualarim seninle Allah sifani versin
Yasayan bilir... Allah yardimcin olsun
Nefes egzersizi iyi geliyor.

inşallah canım bugun doktora gityim norodol diye bi damla verdi sakin tutmak için sanırım inşallah iyi gelir rabbim hepimize yardım etsin

Dualarim seninle Allah sifani versin
Yasayan bilir... Allah yardimcin olsun
Nefes egzersizi iyi geliyor.

sağolasın canım inşallah atlatıcam buraya girip yazmak bile hafşften rahatlatmaya başladı beni 13 haftalık henüz hissetmiyorum ama inşallah benden etkilenmez minik bebeğim dua edin arkadaşlar okuyam herkes etsin herkes kendi yaşadığını biliyomuş anne olmak da zor çok zor muş geçecek bu gunler biliyorum sadece sabır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…