Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben canım aynısını yaşıyorumPanik atak ve anksiyetesi olup da ben gibi sürekli halsiz, bitkin hissedip hayattan zevk almayan ve sürekli uyumak isteyen var mı?
Gerçekten çok zorlanıyorum. Hiçbir şey yapmadan yatmak istiyorum sadeceBen canım aynısını yaşıyorum
Senin hastalığını tetikleyen şey ne canım şuan mesela ben dışarı çıkınca panik atak geçiriyorum kalabalıkda bunalıyorumGerçekten çok zorlanıyorum. Hiçbir şey yapmadan yatmak istiyorum sadece![]()
Bana durduk yere geliyor tetikleyen nedir hala bulamadımSenin hastalığını tetikleyen şey ne canım şuan mesela ben dışarı çıkınca panik atak geçiriyorum kalabalıkda bunalıyorum
O an sayı saymaya başla geçene kadar yada yaz hissettiklerini denedin mi bunları hiç canım birde ilaç kullanıyor musnBana durduk yere geliyor tetikleyen nedir hala bulamadım![]()
Evli misiniz çocuk var mı cnm ona göre tavsıyede bulunacagımGerçekten çok zorlanıyorum. Hiçbir şey yapmadan yatmak istiyorum sadece![]()
Evet evliyimEvli misiniz çocuk var mı cnm ona göre tavsıyede bulunacagım
ben sayi saydigimda bu seferde 10 kere 100’e kadar saymazsam kotu bisey olacak anksiyetesi yasiyorumO an sayı saymaya başla geçene kadar yada yaz hissettiklerini denedin mi bunları hiç canım birde ilaç kullanıyor musn
Hadi be çok zor valla allah kolaylık versinben sayi saydigimda bu seferde 10 kere 100’e kadar saymazsam kotu bisey olacak anksiyetesi yasiyorumtek care o atagin gecmesini beklemek oluyor