- 10 Temmuz 2016
- 6
- 0
- 16
- 47
- Konu Sahibi serpil0606
hamile olupta panik atak hastası olanlar var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende varım canımhamile olupta panik atak hastası olanlar var mı
18.haftadayım canım sen.kaç aylık hamilesin canım
Yok canım panik atağım için 1 yıldır ilaç kullanmıyorum gittiğim doktor beni çok güzel yönlerndirdi ve çok iyiyim çok şükür eskiden ölücekmişim nefes alamıyorum sanıp bayılıyodun ama bu aralar en fazla nefes alamıyomuşun gibi hissediyorum ve kendi kendime iyi düşünerek onu yeniyorum düşünce gücü çok önemli hemde çok sende nasıl oluyordaha yeni 5.hftam peki siz ilaç kullanıyormusunuz nasıl oluyor rahatsızlığınız
Benhamile olupta panik atak hastası olanlar var mı
Hangi ilac ogrenebilirmiyim?Bende de var ilaç alıyorum ilaçla düzeldim çok kötüydüm
Yok canım panik atağım için 1 yıldır ilaç kullanmıyorum gittiğim doktor beni çok güzel yönlerndirdi ve çok iyiyim çok şükür eskiden ölücekmişim nefes alamıyorum sanıp bayılıyodun ama bu aralar en fazla nefes alamıyomuşun gibi hissediyorum ve kendi kendime iyi düşünerek onu yeniyorum düşünce gücü çok önemli hemde çok sende nasıl oluyor
Allah yardımcın olsun canım atak geldiğinde direk bebeğini düşün ben içimde can taşıyorum bana hiç bişey olmayacak de inatlaş atağınla sen onu yen onun seni yenmesine izin verme ölmüyorum iyiyim ben iyi olucam diye düşün ilaç almadığın için kendi beyninde kurduğundan geliyo atakların zaten ama sen artık annesin ve bunu yenebilirsin unutma dualarım seninle.ben en az 3-4 yıkdır panik atak hastasıyım ilaç kullanıyordum yılda 2-3 kez yaşıyorum atakları. ama öyle kısa değil bi kaç gün sürüyor hamile kalınca bıraktım ilacı suan hamileliğin 13 . haftasındayım bir haftadır panik atak yaşıyorum ilaç vermiyolar delirecek gibiyim okumadığım dua kalmadı özellikle yanlız kalınca başlıyor ataklar sabah uykudan atakla kalkıyorum bazen 1 saat bazen daha uzun sürüyor iştah yok beslenemiyorum dayanamıyorum artık hava değişimi olsun diye kalktım memlekete geldim anamın yanına yşne aynıyım dua edin bana arkadaşlar
Dualarim seninle Allah sifani versinben en az 3-4 yıkdır panik atak hastasıyım ilaç kullanıyordum yılda 2-3 kez yaşıyorum atakları. ama öyle kısa değil bi kaç gün sürüyor hamile kalınca bıraktım ilacı suan hamileliğin 13 . haftasındayım bir haftadır panik atak yaşıyorum ilaç vermiyolar delirecek gibiyim okumadığım dua kalmadı özellikle yanlız kalınca başlıyor ataklar sabah uykudan atakla kalkıyorum bazen 1 saat bazen daha uzun sürüyor iştah yok beslenemiyorum dayanamıyorum artık hava değişimi olsun diye kalktım memlekete geldim anamın yanına yşne aynıyım dua edin bana arkadaşlar
Allah yardımcın olsun canım atak geldiğinde direk bebeğini düşün ben içimde can taşıyorum bana hiç bişey olmayacak de inatlaş atağınla sen onu yen onun seni yenmesine izin verme ölmüyorum iyiyim ben iyi olucam diye düşün ilaç almadığın için kendi beyninde kurduğundan geliyo atakların zaten ama sen artık annesin ve bunu yenebilirsin unutma dualarım seninle.
Dualarim seninle Allah sifani versin
Yasayan bilir... Allah yardimcin olsun
Nefes egzersizi iyi geliyor.