Hamilelikte parmakta dolama cikmasi

26eylul2017

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2020
277
213
33
42
Merhabalar, 8 aylık hamileyim. Son 2 ayda idrar değerlerimdeki enfeksiyon sebebi ile 4 kutu antibiyotik kullandım. Ama benim hissettiğim vücutta halen enfeksiyon var. Şimdi de el parmaklarimda dolama cıktı, can yakıyor ama esas mevzu kafama takiliyor; neden cıktı bunlar? Bi kaç parmağım iltihaplı dolama durumunda. Kadın doğumcuma söyledim, sağ olsun o kadar ilgili ki?! cildiyeye git dedi, kestirdi attı. Hamileyken benzer durum yaşayan var mı?

ciltle alakalı bir sorun olduğu için cildiyeye yönlendirmeleri normal geldi bana. dolama bende de çok olurdu hamileyken. tırnak kenarlarındaki şeytan tırnağı dedikleri şeyi koparıyorsanız veya tırnağı çok dipten keserseniz oluyor. ben sıkıp iltihabını akıtıyordum geçiyordu hemen, doğru mu bilemem tabi.

Ben bunların vücuttaki enfeksiyonu bir şekilde atma yolu olduğunu düşündüm, o yüzden çağırıp tahlil istemesi daha doğru olurdu. Tirnak koparmam, dipten de kesmem ama hamileyken birinde daha olması aklimdakini netleştirdi, o zaman doğumdan sonra geçecektir insallah teşekkürler.

siz yine de ihmal etmeyin içiniz rahat etmediyse görünün mutlaka hayırlısıyla kucağınıza alırsınız umarım bebişi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…