A aycabusra Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2012 7 0 36 4 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi aycabusra #1 kızlar 32. haftalık bebeğimin kalbi durdu. doktor hiç bir neden bulamadı. sabahları aç karnına çok pekmez tüketen biriydim. gebelik şekerinin yükselip etkisiyle böyle olmuş olabilir mi? hamileliğinde pekmezi çok tüketip de sorun yaşayan var mı?
kızlar 32. haftalık bebeğimin kalbi durdu. doktor hiç bir neden bulamadı. sabahları aç karnına çok pekmez tüketen biriydim. gebelik şekerinin yükselip etkisiyle böyle olmuş olabilir mi? hamileliğinde pekmezi çok tüketip de sorun yaşayan var mı?
magrenta Guru Kayıtlı Üye 28 Ocak 2009 7.804 88 363 4 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi aycabusra #2 Basiniz sağolsun lutfen pihtilasma testlerini yaptirin sorunu pekmeze baglamiyorum ama herseyin fazlasi zarar biliyorsunuz. Allah sabir versin.
Basiniz sağolsun lutfen pihtilasma testlerini yaptirin sorunu pekmeze baglamiyorum ama herseyin fazlasi zarar biliyorsunuz. Allah sabir versin.
A aycabusra Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2012 7 0 36 7 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi aycabusra #3 sağolasın, gebelik şekeri diye bir şey var onu yükseltmiş olabilir mi diye düşünüyorum gebelikte şeker tehlikeli.
sağolasın, gebelik şekeri diye bir şey var onu yükseltmiş olabilir mi diye düşünüyorum gebelikte şeker tehlikeli.