Hamilelikte pembe akıntı ???

shrpkdmr

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
30
2
13
33
Bayanlar merhaba ben 4 haftalık hamileyim idrardan sonra pembe akıntı geldiğini farkettim be cok korkuyorum Hemen dr gitmelimiyim ya off cok korkuyom bebek tutunamaz diye ama bıgün biraz fazla yürüdüm acaba ondanmıdır ???

Bnmde 6. Hftada olmştu çok şükr bişey olmadı cnm yorgnlktan olsblir yda yerleşiyodr ondan olablr

Sagol canım ınş oledir
Benimde 6 haftalıkken pembelik geldi sonra 8 haftalikkende geldi Aralarda da kahverengi akıntı geldi cok korktum acile gittim hep ama keske yatsaymisim acilde daha beter oluyo ve moral bozuyorlar saçmasapan pembelik görünce hemen yat bacaklarının altına yastık koy doktorunu bilgilendir muhtemelen progestan baslar doktor benim 12 haftalık oldu progestani bıraktık ama nolur nolmaz diye proluton iğne vuruluyorum cnm stres yapma geçiyor

bence de doktorunu bilgilendir. o sana ne yapman gerektiğini söyler. ama ihmal etme

Benimde 6 haftalıkken pembelik geldi sonra 8 haftalikkende geldi Aralarda da kahverengi akıntı geldi cok korktum acile gittim hep ama keske yatsaymisim acilde daha beter oluyo ve moral bozuyorlar saçmasapan pembelik görünce hemen yat bacaklarının altına yastık koy doktorunu bilgilendir muhtemelen progestan baslar doktor benim 12 haftalık oldu progestani bıraktık ama nolur nolmaz diye proluton iğne vuruluyorum cnm stres yapma geçiyor
Bugün kahverengilesti akıntı gittim dr ye kan teşti felan yaptı normal herşey dedi stres yapma yeter dedi

Bugün kahverengilesti akıntı gittim dr ye kan teşti felan yaptı normal herşey dedi stres yapma yeter dedi
Aynen stres yapma canım stres geçince koyu akıntılarda geçiyo benim bir tane düşüğüm olduğu için iğne oluyorum nolur nolmaz diye

Back
X