- 24 Mart 2022
- 1.549
- 973
- 53
- 33
- Konu Sahibi esragirgin
-
Bende tüp bebekle hamile kaldım dogum yaptım 1.5 aylık oglum. Süper yapıyorsunuz bende aynı yaptım 10 da azaltttım 12 de bıraktım. Böyle devam edin bence. Haşimato vardı tiroid bende o yüzden kullandımMerhaba arkadaşlar daha önce 3 kürtajım vardı bitti gitti
Çok ŞÜKÜR şuan hamileyim ve tüp bebekle oldu ilaçları kullanıyordum doktorum ilk olarak 10. Hafta bitiminde prednolu azaltıyorum 2 tane içiyordum şimdi 1 tane içicem 12. Hafta bitiminde tamamen bırakıcakmışım
Ne diyorsunuz tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum içimde rahatlasın istiyorum
İNŞALLAH isteyen herkes sağlıkla bebişini kucana alsın Çok Aminnn
Anladım canımm ALLAH sağlıkla büyütmeyi Nasip etsin İNŞALLAHBende tüp bebekle hamile kaldım dogum yaptım 1.5 aylık oglum. Süper yapıyorsunuz bende aynı yaptım 10 da azaltttım 12 de bıraktım. Böyle devam edin bence. Haşimato vardı tiroid bende o yüzden kullandım
AminnnAnladım canımm ALLAH sağlıkla büyütmeyi Nasip etsin İNŞALLAH
Benim troit yoktu ama baya bi stresli dönem yaşadım 1 sene yaklaşık ve ondan sonra tüp bebek te öğrendim çok yükselmesede ilaçlara bağlı yükseliyor Tsh ım
Kardeşimde haşimato var ama bende çıkmadı baktırdım
Eutrytox 25 mg kullanıyorum canımm bende
Önlem amaçlı
Ama önceki bitip giden tecrübeden bu prednol takıldı kafama ama sende olumlu sonuca ulaşmışsım İNŞALLAH bende sağlıkla bebişimi kucaklarım canımm Çok Aminnn
Dr unuz ne diyorsa o şekilde yapın bende 12. Haftada bıraktımArkadaşlar varmı başka prednolu nasıl bıraktını yazıcak arkadaş çok kararsız kaldım napsam bilemiorum doktor 12 de keselim dedi de içim rahat etmiyor nasıl olcak
Anladım canımm ben nasıl yapıcam bilmiorum 12. Haftada 4 mg sonDr unuz ne diyorsa o şekilde yapın bende 12. Haftada bıraktım
Burdakiler doktordan daha mı iyi bilecek ,bu konularda doktordan başkasını dinlemeyin güvenmiyorsaniz başka doktors sorun ama dr. Ne derse oArkadaşlar varmı başka prednolu nasıl bıraktını yazıcak arkadaş çok kararsız kaldım napsam bilemiorum doktor 12 de keselim dedi de içim rahat etmiyor nasıl olcak
Transfer sonrası pozitif gördüğümüzde 10 gün daha kullanmıştım sonrasında doktorum biraktirdi sizde kendi doktorunuzu dinleleyiniz sağlıkla gelsin bebisinizArkadaşlar varmı başka prednolu nasıl bıraktını yazıcak arkadaş çok kararsız kaldım napsam bilemiorum doktor 12 de keselim dedi de içim rahat etmiyor nasıl olcak
Anladım canımm öyle tabi ama bazen fayda Sağlayabiliyoruz birbirimizden Doktorum iyi ve güveniyorum fakat genede bilgi almak iyi olabiliyorBurdakiler doktordan daha mı iyi bilecek ,bu konularda doktordan başkasını dinlemeyin güvenmiyorsaniz başka doktors sorun ama dr. Ne derse o
Aminnn canımm Çok AminnnTransfer sonrası pozitif gördüğümüzde 10 gün daha kullanmıştım sonrasında doktorum biraktirdi sizde kendi doktorunuzu dinleleyiniz sağlıkla gelsin bebisiniz
Canımm merhaba İNŞALLAH pozitifi görürsün yada görmüşsündür hiçbirşey olmaz içini ferah tut olumsuz bir etkisinden çok olumlu olur die düşünüyorum İNŞALLAH isteyen herkes sen ben sağlıcakla bebişleri kucaklayalımKızlar birşey sorucam ben transfer olalı 5 gün oldu transferden önce doktorum prendol vermişti sadece 4 gün kullanicaksin demişti hatta üzerinede yazmıştı ben salak gibi devam ettim birşey olur mu lütfen bilgisi olan yazabilir mi şuan ağlamak üzereyim inşallah birşey olmamıştir ya
Maalesef benim kimyasala dönüyor galiba değerlerim düşüyorCanımm merhaba İNŞALLAH pozitifi görürsün yada görmüşsündür hiçbirşey olmaz içini ferah tut olumsuz bir etkisinden çok olumlu olur die düşünüyorum İNŞALLAH isteyen herkes sen ben sağlıcakla bebişleri kucaklayalım
12.haftada şak diye bıraktım hiçte azaltmadan , dr unuza güvenin tedavi protokolünden çıkmayın derimArkadaşlar varmı başka prednolu nasıl bıraktını yazıcak arkadaş çok kararsız kaldım napsam bilemiorum doktor 12 de keselim dedi de içim rahat etmiyor nasıl olcak
Anladım canımm teşekkür ederim bende bıraktım artık İNŞALLAH sağlıkla ilerleriz şimdide kanama 3 gün önce yaşadım dinleniyorum ecoprini kesti doktor sadece ocsapar kullanıyorum şimdilik Kanama tamamen kesilince ecopirne devam Edicem Nasipse12.haftada şak diye bıraktım hiçte azaltmadan , dr unuza güvenin tedavi protokolünden çıkmayın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?