Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim büyükkk bir problemim var ben 28 haftalik hamileyim, kac gündür kabizlik cekiyordum zaten bugünde hemoroid cikti:) nöbetciye gittim bana proctolog giye fitil verdi. Ama icim rahat degil, bu ilaci hamilelikte kullanan varmi acaba?
Nöbetçi dediğin eczacıysa kullanma bence çünkü doktor uyarısını dikkate alın yazıyo nette.sana doktor yazdıysa kullanabilirsin ama eczacıysa yarın doktora git o sana uygun bi ilaç yazsın şakaya gelmez bence
Canm ilaç fln boş hemen ulaşabilceğin bi marketten kuru kayısı al ve 250 gram kdr ye en geç yarn sabaha rahatca lavaboya çıkabilirsin bağırsakları çok güzel çalıştırıyo ayrıca kabıza birebir.bende kürtajdan sonra aynı durum olmştu geceleri sancıya ağlayarak uyanıyordm almadığım ilaç kalmadı zeytinyağı içtim vs vs ama kuru kayısı gibi olmadı hiçbiri yediğim akşamın sabahı lavaboya çıktım
Evet bugün bu kayisiyi denicem. Sabah kendi doktorumu aradim ilaci kullanabilirsin dedi, aci gecti ama wc ye gidemiyorum. Sabah iki kasik zeytinyagi ictim, farkindayim bi hareketlik var ama bekledigim kadar olmadi. Bide bugün kayisiyi deneyim artik