• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte proctolog

diamond83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
37
15
98
İstanbul
Slm kizlar

Benim büyükkk bir problemim var:( ben 28 haftalik hamileyim, kac gündür kabizlik cekiyordum zaten bugünde hemoroid cikti:) nöbetciye gittim bana proctolog giye fitil verdi. Ama icim rahat degil, bu ilaci hamilelikte kullanan varmi acaba?

Okudum orda söyle yaziyo: proctolog gerekli olmadikca gebelik döneminde kullanilmamalidir diye. Ama suan ihtiyacim var yani. Napcam ben ya??

Okudum orda söyle yaziyo: proctolog gerekli olmadikca gebelik döneminde kullanilmamalidir diye. Ama suan ihtiyacim var yani. Napcam ben ya??
Nöbetçi dediğin eczacıysa kullanma bence çünkü doktor uyarısını dikkate alın yazıyo nette.sana doktor yazdıysa kullanabilirsin ama eczacıysa yarın doktora git o sana uygun bi ilaç yazsın şakaya gelmez bence

Zaten gittigim hastanede nöbetci doktorla konustum, alma dedi gel önce bakalim ona göre bisey veririm dedi:( yani bugün bu aciyi cekicem ben:(

Zaten gittigim hastanede nöbetci doktorla konustum, alma dedi gel önce bakalim ona göre bisey veririm dedi:KK43: yani bugün bu aciyi cekicem ben:KK43:
Evet canım bebiş için sabretcen bi gün. zeytinyağı içebilir ve sürebilirsin vazelinin de iyi geldiğini duymuştum

Zaten gittigim hastanede nöbetci doktorla konustum, alma dedi gel önce bakalim ona göre bisey veririm dedi:KK43: yani bugün bu aciyi cekicem ben:KK43:
Canm ilaç fln boş hemen ulaşabilceğin bi marketten kuru kayısı al ve 250 gram kdr ye en geç yarn sabaha rahatca lavaboya çıkabilirsin bağırsakları çok güzel çalıştırıyo ayrıca kabıza birebir.bende kürtajdan sonra aynı durum olmştu geceleri sancıya ağlayarak uyanıyordm almadığım ilaç kalmadı zeytinyağı içtim vs vs ama kuru kayısı gibi olmadı hiçbiri yediğim akşamın sabahı lavaboya çıktım

Evet bugün bu kayisiyi denicem. Sabah kendi doktorumu aradim ilaci kullanabilirsin dedi, aci gecti ama wc ye gidemiyorum. Sabah iki kasik zeytinyagi ictim, farkindayim bi hareketlik var ama bekledigim kadar olmadi. Bide bugün kayisiyi deneyim artik:(

Back
X