- 8 Şubat 2015
- 1
- 0
- 44
- Konu Sahibi petaliza80
Hamileyim ve kendimi mutsuz huzursuz hissediyorum içimden hiçbişey yapmak gelmiyo böyle olanlar var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah Rabbim gönlüne göre versin cnm.. Güzel haberini alırız burdan umarım..Keşke bende hamile olsam da böyle sıkıntılar yaşasam diyen yüzlerce insan var,biri de benim.Bunu düşünün bence arkadaşlar hormonlarla ilgili bi durum.Sabırsızlanıyorum ve çok istiyorum 1 yıldır bende bebek
allah sana da nasip etsin bi tanemmmmmmKeşke bende hamile olsam da böyle sıkıntılar yaşasam diyen yüzlerce insan var,biri de benim.Bunu düşünün bence arkadaşlar hormonlarla ilgili bi durum.Sabırsızlanıyorum ve çok istiyorum 1 yıldır bende bebek
sana öyle geliyor tatlımmmmmmBende 6 aylik hamileyim evde hep yalnizim kimse bana deger vermiyo kimse sevmiyo herkes bana bebek icin katlaniyo gibi geliyo canim cok sikiliyo bende oturup agliyorum
aynen öyle deryacımKimse senin ne hissettigiini anlamaz bilmez ki erkekler hic bisey hissetmedigi icin zaten hic bisey anlamaz biraz olsun anlayisli olsalar bu kadar psikolijik cokuntu yasamayiz belki de benim esim de hic anlayisli degil herseye laf soyler herseyi benden bekler biraz yardim edeyim demez
Canım ben de 9 haftalık hamileyim ve senin yaşadıklarını aynen yaşıyorum. canım hiçbir şey yapmak istemiyor, ev işi istemiyorum yemek yapmak istemiyorum öğretmenim okula gitmek istemiyorum, ne yapmak istiyorsun diye sorarsan onu da bilmiyorum. Yaptığım her şeyi mecbur olduğum için yapıyorum. Bunlar yetmezmiş gibi 4 hafta sonudur yatılı misafirim geliyor tatil yapamıyorum ve hepsi çok yakınlarımız, bir yandan gelmelerini istiyorum bir yandan zaten sürekli yorgun olduğum için çok zoruma gidiyor. hamile olduğumu öğrendiğimden beri Dengesiz saçma sapan bir ruh halindeyim , geçer inşallah biran önceHamileyim ve kendimi mutsuz huzursuz hissediyorum içimden hiçbişey yapmak gelmiyo böyle olanlar var mı