Benim arkadasimda oldu hamileikte. Dogumdan sonr tum sikayetleri ve izleri kayboldu
Kasinti hamilelikte oluyor ama sizin gibisini.hic duymadim. Malesef ne iyi gelir bilmiyorum gecer ins
Bende de bugun kasinti oluyor arada ins oyle birsey olmaz.
Mantar ya da sistit var mı acaba?
Benim ürtikerimi sistit tetikler mesela
Bir ay once idrar tahlili ve kulturu yaptirdim sonuclar temizdi
Mantar varmi bilemiyorum gecmeyen akintim var hatta antbiyotik fitil ve krem kullandim yakin zamanda sonra tekrar kontrol etmedi doktorum
Hic duymamistim bunlarin etkileyebilecegini tesekkur ederim doktoruma mutlaka soracagim.
Bir arkadaşımın da diş çürüğü ürtikere sebep olmuştu, ağrısı olmayan çürük 20lik diş
Geçmiş olsun
Bendede yuzumde kirmiziliklar ciktionceleri takiyordum ama alistim sanirim gebelik boyu umarim gecer
geçmiş olsun
Eğer pupp ise doğumdan bir süre sonra geçiyor. Verilen kremler sanırım geçirmiyor ama kaşıntyı azaltıyor.
Çok geçmiş olsun sizi anlıyorum. Duş alırsanız biraz daha hafifler. Sabırlı olun geçecek...Evet kesinlikle gecirmiyor biraz acimi hafifletiyor o kadar ztn kasindigini hissetmiyorum.
Gecmis olsun umarim gebelikten sonra gecer.. benimde varisim var.. sag bacagimi taniyamiyorum.. resmwn x bolgemde bile var bi tarafi sismis vaziyette.. dogumdan sonra o da gecer diyolar..Keske benimde sadece goruntusu uzseydi insallah gecer o kirmiziliklar . Sadece yuzdeyse kalici olmaz bence
Ben yuruyemiyorum , saclarimi toplamak icin bile elimi zor kaldiriyorum. Minik ici iltihapli kabarciklar var cunku heryerimde
Allah allah yaa.. Ben de benzer bi durumla gittiğimde aşağı yukarı 32 haftalıktım. Kadın doğumcu bana kortizonlu merhem verip "kortizon bebeğin ciğer gelişimi için de faydalı bu haftalardan sonra zararı olmaz" demişti.2 tane cildiye doktoruna gittim su an yapilacak bisey yok belki kortizon verilebilir o da bebege zararli. Tek caresi dogummus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?