Hamilelikte puppp

yasmin16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
543
170
123
slm arkadaslar
31 haftalik hamileyim yaklasik bir hafta once kollarimda kucuk kabarciklar oldu. Once isilik sanmistim.
Havalar sicak terdendir diye dusundum. Fakat gitgide cogaldi.
Hemen kadin doguma ve cildiyeye gittim ikiside gebelikten kaynaklaniyor dediler. Cildiye 2 krem verip yolladi.

İnt arastirdim karsima hamilelikte rastlanilan kasintili dokuntulu puppp cikti.

O kadar aciyor ki ben kasinti yok diyorum cunku hissetmiyorum acidan
Benim gibi coook agir geciren var mi.
Butun vucudum kipkirmizi yanmis gibi bacaklarim mora yakin bi renkte
Tek careside dogummus.

Yasayan bilen goren var mi ?
Gercekten dogumla gececegine ihtimal vermiyorum cunku bembeyaz ben kipkirimizi oldum .

Konuyu buraya actim lutfen bi sure tasimayin en cok okunan yer burasi

Benim arkadasimda oldu hamileikte. Dogumdan sonr tum sikayetleri ve izleri kayboldu

Kasinti hamilelikte oluyor ama sizin gibisini.hic duymadim. Malesef ne iyi gelir bilmiyorum gecer ins

Bende de bugun kasinti oluyor arada ins oyle birsey olmaz.

Kasinti hamilelikte oluyor ama sizin gibisini.hic duymadim. Malesef ne iyi gelir bilmiyorum gecer ins

Bende de bugun kasinti oluyor arada ins oyle birsey olmaz.

Bende nette cok arastirdim ama benim gibi cok aci cekeni okumadim herkes kasintidan sikayetci
İnsallah yasamazsiniz Allah dusmanima yasatmasin

2 tane cildiye doktoruna gittim su an yapilacak bisey yok belki kortizon verilebilir o da bebege zararli. Tek caresi dogummus.

Mantar ya da sistit var mı acaba?

Benim ürtikerimi sistit tetikler mesela

Mantar ya da sistit var mı acaba?

Benim ürtikerimi sistit tetikler mesela

Bir ay once idrar tahlili ve kulturu yaptirdim sonuclar temizdi
Mantar varmi bilemiyorum gecmeyen akintim var hatta antbiyotik fitil ve krem kullandim yakin zamanda sonra tekrar kontrol etmedi doktorum

Hic duymamistim bunlarin etkileyebilecegini tesekkur ederim doktoruma mutlaka soracagim.

Bir arkadaşımın da diş çürüğü ürtikere sebep olmuştu, ağrısı olmayan çürük 20lik diş

Geçmiş olsun

Bendede yuzumde kirmiziliklar cikti onceleri takiyordum ama alistim sanirim gebelik boyu umarim gecer

Bendede yuzumde kirmiziliklar cikti onceleri takiyordum ama alistim sanirim gebelik boyu umarim gecer

Keske benimde sadece goruntusu uzseydi insallah gecer o kirmiziliklar . Sadece yuzdeyse kalici olmaz bence

Ben yuruyemiyorum , saclarimi toplamak icin bile elimi zor kaldiriyorum. Minik ici iltihapli kabarciklar var cunku heryerimde

Eğer pupp ise doğumdan bir süre sonra geçiyor. Verilen kremler sanırım geçirmiyor ama kaşıntyı azaltıyor.

Keske benimde sadece goruntusu uzseydi insallah gecer o kirmiziliklar . Sadece yuzdeyse kalici olmaz bence

Ben yuruyemiyorum , saclarimi toplamak icin bile elimi zor kaldiriyorum. Minik ici iltihapli kabarciklar var cunku heryerimde
Gecmis olsun umarim gebelikten sonra gecer.. benimde varisim var.. sag bacagimi taniyamiyorum.. resmwn x bolgemde bile var bi tarafi sismis vaziyette.. dogumdan sonra o da gecer diyolar..

2 tane cildiye doktoruna gittim su an yapilacak bisey yok belki kortizon verilebilir o da bebege zararli. Tek caresi dogummus.
Allah allah yaa.. Ben de benzer bi durumla gittiğimde aşağı yukarı 32 haftalıktım. Kadın doğumcu bana kortizonlu merhem verip "kortizon bebeğin ciğer gelişimi için de faydalı bu haftalardan sonra zararı olmaz" demişti.

Geçmiş olsun, sağlıkla kucağına al inşallah:)

Bende geçirdi 31. Haftalarda oldu , ayaklarında başladı tüm vücudum kırmızı benekli oldu sadece görüntü olsa neyse o kaşıntı yokmu hele geceleri kafayı yiyordum . Kremler ilaçlar hiçbir faydası yok , o haftalarda bebekle ilgili nasıl bı gelişme olursa bazı hamilelerde reaksiyon veriyor . Allahima binlerce şükür iki hafta sürdü bu kabus kendiliginden geçti . Her gören şok oluyodu ayaklarımı vücudumu

Kremleri falan bence kullanma hele kortizon asla , çünkü hiçbir faydaları yok bı iki hafta sürüyor kendiliğinden geçiyor , dayanması sabretmesi ise taş olsa çatlar , ben oturup ağlama krizine giriyodum acidan , kasintidan çünkü bı çareside YK , kendiliğinden geçti şükür Allah'ıma iki hafta sonra , bazısının inatçı oluyormuş doğumda geçiyormuş , iz kalır mı diyodum Allah'a şükür kayboldu benekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…