Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende nette cok arastirdim ama benim gibi cok aci cekeni okumadim herkes kasintidan sikayetci
İnsallah yasamazsiniz Allah dusmanima yasatmasin
2 tane cildiye doktoruna gittim su an yapilacak bisey yok belki kortizon verilebilir o da bebege zararli. Tek caresi dogummus.
Allah yardimcin olsun ben.yasadim.onu...kabus gibiydi.Allahim.baska dert vermesin..sabaha kadar.kac.yikanirdim.gun.icinde.kac yikanirdim doguma kadar..kafayi.yiyecek.gibiydim..kendime tuzlu sular mi yapmadim (ki tahris ediyor aslinda ) kremlerde fayda goremedim.
Bama cildiye direkt gordu pupppp dedi.zaten...tavsiyem bol bol sicak.olmayan.suda yikanmak..dogumdan.sonrada.on.onnes.gun.surdu herhalde.gecmeyecek dedim bende.ama.sonra.coook.sukur.ne.kasinti ne iz.kaldi...
Suan insan izleri bile.dusunmuyor.ama.kaasinti.gecince.insanoglu iz gecer mi.diyor bundan.sonra.
Buaradadogumdan sonra bunun icin kortizonluigne yaptirmisti doktor onunda faydasi olmustir ama.dogumdan.sonra..
Bol bol suda yikan..benimde bacaklar kollar gobek baldirlar kocaman kocamn.yaralarla.dolmustu kasindikca...
Allah sabir versin
Not:telefonda.klavyemi degistirdim ondan noktaya basip duruyorum yanlislikla..kusura bakmayin
Bu arada uc sene gecti ama hala en ufak kasintim olsa huylanirim..okadar etkisinde kaldim , ama evet bir arkadasin dedigi gibi geciyor ben 34de yakalandim 37de dr a gittigimde dayanamiyorum demistim oda sabret dedi kendiliginden gelsin bebek dedi.o gun de Allaha sukur gecesi dogum basladi.dogum sonrasi kasinti devam.etti ama.daha hafif..sonrasi gecti..gececek..sabir..ilik su soguga yakin suyla bol bol dus al.bem otururken kocaya su doldurup.ayagim.icinde.duruyordum.
Bebeginiz kiz mi? Genelde kiz bebek annelerinde bu sekilde cult dokuntusu duyuyoru.
Geçmiş olsun üzülmeyin diye yazmak istedim hamilelik öyle maalesef kendine özgü bir sürü komplikasyonu var.
9 ay burnum tıkandı,genzim akti başım ağrıdı hiç geçmeyecek sanırdım ama doğumdan sonra geçti.
Duş alın rahatlarsınız ılık olsun su. Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza
Arkadaşımda da oldu aynısı.
Hipotiroid cıktı
Aminnn insallah rabbim butun sifa bekleyenlere tez zamanda versin.Sadece ılık duş ise yarıyor ben soğuk buz gibi su tutuyodum vücuduma bide sıcaklar tamda hava çok zor günlerdi ah annelik , Allah'ım tez zamanda şifa versin konu sahibi![]()
Gecmis olsun umarim gebelikten sonra gecer.. benimde varisim var.. sag bacagimi taniyamiyorum.. resmwn x bolgemde bile var bi tarafi sismis vaziyette.. dogumdan sonra o da gecer diyolar..
dogumdan sonra geçecek inşallah canım merak etme .
hamılelık alerjisi geçirdiğin
Bi suru sebep olabilirmis bi arakadasta soyledi.
Gittigim hicbir doktor test istemedi yada bunlardan bahsetmedi.
Hepsi hamilelikte olur en fazla dogumdan sonra gecer dediler