hamilelikte regl sancisi gibi sanci.. düsük olabilirmi???/konu tekrarı

Selcaaan

birsen birben BIRDE BEBEGIMIZZ :)
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2015
160
102
13
31
Hanimlaaaarrr yardimm..

Cok sükür 8 haftalik hamileyim.. ama bugun regl olacakmisim gibi sancim basladi kasiklarda bu normalmii??
Kötu biseymi?? Düsük belirtisi olabilrrmii ????

Kanamanız yoksa sanmıyorum belki rahim büyüyor diyedir normaldir . düşük kanamayla birlikde oluyor, tabi yinede doktorunuzdanda bilgi alın ;)

Kanamanız yoksa sanmıyorum belki rahim büyüyor diyedir normaldir . düşük kanamayla birlikde oluyor, tabi yinede doktorunuzdanda bilgi alın :KK66:

Yok cok sukur kanamam felan simdilik yok.. bianlik agriydi simdi sukur iyiyim ama korktum bi an :)
Burdaki doktorlar cok zor canim.. ulasilmiyolar resmen birsey sormak istesem birdahaki randuvuyu beklicem mevbur :(:( ondan burdan sansimi deniyeyim dedim..

Yok cok sukur kanamam felan simdilik yok.. bianlik agriydi simdi sukur iyiyim ama korktum bi an :)
Burdaki doktorlar cok zor canim.. ulasilmiyolar resmen birsey sormak istesem birdahaki randuvuyu beklicem mevbur :KK43::KK43: ondan burdan sansimi deniyeyim dedim..
O zaman rahim büyümesiyle ilgili olabilir siz yine dinlenin içinizi ferah tutun ;) düşük te önce kanama başlıyor zaten sonra şiddetli bi ağrı geliyor, iki gün önce yaşadım malesef 4haftalık dediydi doktor kendi kendine düştü hayırlısı degilmiş

O zaman rahim büyümesiyle ilgili olabilir siz yine dinlenin içinizi ferah tutun :KK66: düşük te önce kanama başlıyor zaten sonra şiddetli bi ağrı geliyor, iki gün önce yaşadım malesef 4haftalık dediydi doktor kendi kendine düştü hayırlısı degilmiş

Ay canim yaaa.. rabbim güc guvvet versin.. insAllah en kisa zamanda tekrar bebis yerlesirr en korkugum seylerden biri düsük :( birde kalbinin durmasi.. düsük belirtilerinden anlasilirda su kalp durmasindan cok korkuyorum:( her agrida acaba durdumu diye dusunur oldum:(

Ay canim yaaa.. rabbim güc guvvet versin.. insAllah en kisa zamanda tekrar bebis yerlesirr en korkugum seylerden biri düsük :KK43: birde kalbinin durmasi.. düsük belirtilerinden anlasilirda su kalp durmasindan cok korkuyorum:KK43: her agrida acaba durdumu diye dusunur oldum:KK43:
Amin sagolasın hersey Allah tan . Herkesde aynı korkular oluyor bebegi öğrendikten itibaren annelik içgüdüsü hep onu düşünüyor insan, düşermi kalbini duyacammı hep bi stres benim çok yeniydi belli belirsiz nasip degilmiş . Dua edin bol bol Allahın izniyle hiçbişe olmaz , yaşıyacak çocuga nasibi olana Allahın taktir ettiğine ne yaparsan yap hiçbişey olmaz .takılmayın hayırlısıyla kucagınıza alırsınız inşAllah :)

Amin sagolasın hersey Allah tan . Herkesde aynı korkular oluyor bebegi öğrendikten itibaren annelik içgüdüsü hep onu düşünüyor insan, düşermi kalbini duyacammı hep bi stres benim çok yeniydi belli belirsiz nasip degilmiş . Dua edin bol bol Allahın izniyle hiçbişe olmaz , yaşıyacak çocuga nasibi olana Allahın taktir ettiğine ne yaparsan yap hiçbişey olmaz .takılmayın hayırlısıyla kucagınıza alırsınız inşAllah :)

Dogrudur.. cok haklisin.. rabbimden gelen herseye bin sükür.. cok ssgool canim benim insAllah

Back
X