Günaydın kızlar dün kontrolüm vardı doktora gittim 7 haftalık hamileyim.Onların hesabına göre öyle ve yıne onların hesabına göre ben 2 yada 3 haftalıkken migren agrılarım oldugu için relpax kullandım hatta iğne falanda yaptırdım hamile oldugumu bilmeden.Adet dönemini 4gün geçmişti ve benım yıne migren agrım vardı önce bir gebelık testı yaptım kendim ve durum negatıf cıkmıştı bende gidip iğne yaptırdım ilaçta kullandım.Eğer onların hesabına göre olursa ben 2 yada 3 haftalık hamıleyken idrar testı pozitif cıkması gerekmıyor mu?
Simdi bizi üniversiteye yönlendiriyolar orda konsey toplanıp karar verecekmiş hamileliğin sürdürülmesi yada sonlandırılması için.Aranızda hamileyken relpax ilacı kullanan ve kötü bir etkisi olan var mı?Acil cvb bekliyorum çarşamba kontrole gidecem üniversiteye.Allaha emanet diyorum ama korkuyorumda
Simdi bizi üniversiteye yönlendiriyolar orda konsey toplanıp karar verecekmiş hamileliğin sürdürülmesi yada sonlandırılması için.Aranızda hamileyken relpax ilacı kullanan ve kötü bir etkisi olan var mı?Acil cvb bekliyorum çarşamba kontrole gidecem üniversiteye.Allaha emanet diyorum ama korkuyorumda