Hamilelikte ruhsal değişim

bendiss12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
558
181
kızlar hamileliğin çok başındayım Allah'ım nasip kısmet ederse.
Ama şimdiden bu ruhsal dalgalanmalar beni mahvetti.
Ne zaman geçer, nolur bişey söyleyin..
Bir ağlama isteği bir iç sıkıntısı.. Önüne geçemiyorum. Eğer geçmezse psikiyatriste gitmeyi düşünüyorum.
Böyle birşey yasayan oldu mu ve ne zaman geçti?..

sanırım genelinde oluyor ruhsal değişiklik örneğin bende alınganlık oluştu; mesela sakin biri oldum normalde sakin biri değildim...

sanırım genelinde oluyor ruhsal değişiklik örneğin bende alınganlık oluştu; mesela sakin biri oldum normalde sakin biri değildim...
Ne güzel sana olumlu yansımış.
Ben çok güleryüzlü bir insanım ama inanılmaz ağlak oldum sebepsiz.. Iç sıkıntısı cabası.
Allah korusun sanki ailem öldü hayatta tek başımayım, sanki Başıma bir Sürü kötü şey geldi :) Trajikomik demi..
Eşimde inanılmaz anlayışlı Üstüme titrer.. Ona rağmen böyleyim.. Inş biran evvel geçer de mutluluğumu hissederim.

Maalesef o durum bende de var.Bazen sabahları içimde bir acıyla uyanıyorum sanki çok kötü birşey yaşamışım da onun sızısını çekiyor gibi.sonra kafamda kurup duruyorum sanırım hormonlardan ama insanı çok etkiliyor.Baş etmeyi öğrendim ama bu duyguyla sende belki ilerleyen haftalarda biraz rahatlarsın

Ne güzel sana olumlu yansımış.
Ben çok güleryüzlü bir insanım ama inanılmaz ağlak oldum sebepsiz.. Iç sıkıntısı cabası.
Allah korusun sanki ailem öldü hayatta tek başımayım, sanki Başıma bir Sürü kötü şey geldi :) Trajikomik demi..
Eşimde inanılmaz anlayışlı Üstüme titrer.. Ona rağmen böyleyim.. Inş biran evvel geçer de mutluluğumu hissederim.
bende sızdenım surda yazdıklrınızı bırebır yasamaktayım hıc mutlu degılım hamıle olduguma o derece yanı hıc bısey yapmak gelmıyor ıcımden

Bir ağlama isteği bir iç sıkıntısı.. Önüne geçemiyorum. Eğer geçmezse psikiyatriste gitmeyi düşünüyorum.

ara ara gelip geçiyor canım bilmiyorum ne yapmak lazım

Normal de ağlayan bir insan değilken şimdi herşeye ağlıyorm ve hiç geçmedi maalesef:)))

Yapacak hiçbişey yok arkadaşlar, çünkü geçmiyo.. Kendinizi ve etrafınızdakileri bu duruma alıştırın, bunun bir de lohusalığı var..

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Ben bunları yazdıktan bikaç saat sonra kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim. Suçluluk duyarak söylüyorum üzülemedim bile..
Bugün psikiyatrist e gittim en az altı ay tedavi olucam, zaten bir kere korktum da tekrar gebelik olursa aynı şeyleri yaşarsam naparım diye.
Psikolojim hazır değilmiş benim, oysa kendimi çok hazır zannederdim..
Sizlere bedenen ve ruhen sağlıklı hamilelikler ve Doğumlar diliyorum.
Banada inş kendimden emin olursam tekrar hamile olmak nasip olur..

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun doğum yaptın muhtemelen merak etriğim bu dırumun ne Zaman geçti ben daha çok başındayım anlattıklarının kat kat fazlasını yaşıyorum

X