arkadaslar hamilelikte sac boyanirmi ?
ben 8 haftalik hamileyim 3 ayim tam olunca boyamayi dusunuyorum !
doktoruma sordum bir sorun yok dedi hamileligim basindan beri ! bazi sitelerden bakiyorum turkiyede cogu karsi boyamaya ama ünlüler nasil yaptiriyor farkettiyseniz
tesekurler simdiden
bende ilk hamileliğimde 4 aylık olunca dr izin vermişti senin psikolojinde önemli demişti.benim beyazım çok fazla çalışıyorum birde mümkün değil o halde sokağa çıkmam.ama beyaz yoksa sırf görünüş için boyatılmayabilir.
bi akrabamız 9 ay boyunca hep boyamış. ama bitkisel boyayla.. hiçbi sorun olmamış.. sorun ediyorsan doktorunda izin veriyorsa boyarsın..
ben de 5.ayımda boyattım,iki hamileliğimde de.
4. Ayın sonunda bitkisel boya ile boyatmaya başladım.
8 aylıkken de normal dip boyası ve röflemi attırdım çünkü bitkisel boya saçta ısı cihazıyla durmak zorunda dolayısıyla hamile iken bu çok daraltıcı oluyor.kuaförüm cok tedirgin oluyordu molalarla duruyordum makınada..
Birde ben sacımı sarı kulandıgımdan bıtkısel boyada cok verım alamadım. Cok fazla acma özellı yok koyu oluyordu o yüzden son ayımda normal ıle boyattım sonrada doğuma gittim zaten:)
Beyaz saçlarıda yeterince kapatmadığını söylüyorlar aklınızda bulunsun.
Hamilelikte boyanın ispatlanmış bir zararı yok ama doktorlar tedbir olarak 3 ay bekleyin diyorlar.
Bence hamilelik zor bi süreç bir sürü değişimlerle beraber psikolojide alt üst oluyor bu yüzden bakım moral oluyor.
Kendimizi esgeçmeyelim derim.
bende boyatmak istiyorumbende ilk hamileliğimde 4 aylık olunca dr izin vermişti senin psikolojinde önemli demişti.benim beyazım çok fazla çalışıyorum birde mümkün değil o halde sokağa çıkmam.ama beyaz yoksa sırf görünüş için boyatılmayabilir.
tesekur ederim canim galiba 3 aydan sonra yaparim bende bitkisel boyayla
evet saci sari olanlar bitkisel boyayla biraz zor oluyor tutmuyor benim o problemim yok acik kahve rengi oldugu icin :)
evet heryonden insanin psikolojisi bozuluyo o yuzden bence bakimli olmamiz lazim :) unluleri farkettiysen hamileliklerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?