Hamilelikte saç boyamak

cigdemetin

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
51
0
6
35
Konya
Mrb arkadaşlar ben 34 haftalık hamileyim saçlarım bembeyaz doktorum sacını boyatabilirsin dedi bi kuaför buldum fiyatıda uygundu ancak memleketine dönmüşler başka kuaförde bulamadım konyada yaşıyorum bitkisel boyayı kuaförler bulundurmuyorlar kendim yapmak istiyorum kendi boyasını yapan hamile arkadaşlar varsa marka ismini verebilir misiniz şimdiden çok tşkler...

Mrb arkadaşlar ben 34 haftalık hamileyim saçlarım bembeyaz doktorum sacını boyatabilirsin dedi bi kuaför buldum fiyatıda uygundu ancak memleketine dönmüşler başka kuaförde bulamadım konyada yaşıyorum bitkisel boyayı kuaförler bulundurmuyorlar kendim yapmak istiyorum kendi boyasını yapan hamile arkadaşlar varsa marka ismini verebilir misiniz şimdiden çok tşkler...

cnm bence boyama saçını..zararlı hamileyken..doğumdan sonra boyat bence.benmde saçlarım çok kötydü mecbur sabrettim.doğumdan sonra boyattım

Canım çok tşkler ana Doktorum bitkisel olmak şartıyla sorun olmayacağını söyledi ve boyatıyordum zaten allahın izniyle bi sorun olmaz inş doktorum bende boyattım iki doğumumda dedi güveniyorum doktoruma oda yeni doğum yapmış biri zaten yaptırdığım kuaför gitmiş bitkisel yapan kuaför bulamadım evde kendim yapıyım dedim hazır bitkisel boya varmı yokmu bu konu hakkındada bilgim yok o yüzden yardım istedim

Back
X