Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boyadiniz mi sacinizi acaba herhangibi bir sknti olmamisti umarim cvbiniz icin tesekkur ederim arastiricam ☺Zarari yoktur deniliyor yabanci tıp sitelerinde ben doktoruma sordum 3. Aydan sonra boyayabilirsin ama organik olsun dedi çoğu yerde de bu şekilde yaziyor. Aldim dogal boya 2 gundur boyayacagim hatta ama bir turlu enerji bulamiyorum kendimdebirazdan boyarim insallah
Dün boyadım sonundaboyadiniz mi sacinizi acaba herhangibi bir sknti olmamisti umarim cvbiniz icin tesekkur ederim arastiricam ☺
sevindim bi etkisi olmamasına sizin adınıza kızılı kapatmak zordur zaten tahmin edebiliyorum bitkisel boyaları nerden bulabilirim acaba bilgi berirseniz sevinirim bende doktoruma danışacağım tesekkur ederim☺Dün boyadım sonundaorganik boyalar gercekten kokusuz sadece parfumumsu bir kokusu vardi normal bildigimiz boyalar gibi kimyasal kokmuyor asla. Boyadan 2 3 gun once alerji testi de yaptim dirsegimin ic kismina surerek(kitapcikta yazana uydum yani) bir sorun olmadı. Hamile olmasam yapmazdim alerji testini de ne olur ne olmaz dedim :) ben bir sorun yasamadim cok şükür
Ama tabii kizili kapatmak boyadigim icin tam kapanmadi hala kizil kizil parliyor![]()
![]()
bende 3.5 ayımdayım önümüzdeki ay doktor kontrolum var o zaman soracagim kullandiginiz bir marka varmıdır soylerseniz sevinirimBen 5.ayimda boyadim bir sorun olmadi loreal inoa boyayla boyamistim dogal icerikli oldugu icin
Internetten gratisin sitesinden aldim marketlerde hic gormedim maalesefsevindim bi etkisi olmamasına sizin adınıza kızılı kapatmak zordur zaten tahmin edebiliyorum bitkisel boyaları nerden bulabilirim acaba bilgi berirseniz sevinirim bende doktoruma danışacağım tesekkur ederim☺
Selamlar acaba hangi marka aldınız paylaşırmısınızZarari yoktur deniliyor yabanci tıp sitelerinde ben doktoruma sordum 3. Aydan sonra boyayabilirsin ama organik olsun dedi çoğu yerde de bu şekilde yaziyor. Aldim dogal boya 2 gundur boyayacagim hatta ama bir turlu enerji bulamiyorum kendimdebirazdan boyarim insallah
Paylasayim da iyi bi boya mi bilmiyorum ki bende ilk defa organik boya kullandim kiyaslama imkanim yok bu yuzdenSelamlar acaba hangi marka aldınız paylaşırmısınız
Teşekkür ediyorum fikir olsun bizede çok sağolun sağlıcakla kucağınıza alın bebeğiniziPaylasayim da iyi bi boya mi bilmiyorum ki bende ilk defa organik boya kullandim kiyaslama imkanim yok bu yuzden
neva naturalis vegan boya aldim ama olumlu yada olumsuz yorum yapamayacagim indirimde diye almistim![]()
Teşekkür ederim sağolunTeşekkür ediyorum fikir olsun bizede çok sağolun sağlıcakla kucağınıza alın bebeğinizi
Loreal Paris Inoa sac boyasi :)bende 3.5 ayımdayım önümüzdeki ay doktor kontrolum var o zaman soracagim kullandiginiz bir marka varmıdır soylerseniz sevinirim
tesekkur ederim☺Loreal Paris Inoa sac boyasi :)
Aynen en azindan bulabilmissiniz buda biseyInternetten gratisin sitesinden aldim marketlerde hic gormedim maalesefmalum donemden dolayi da internetten almak zorunda kaldim
![]()
kullandiniz mi bi yan etkisi oldu muPaylasayim da iyi bi boya mi bilmiyorum ki bende ilk defa organik boya kullandim kiyaslama imkanim yok bu yuzden
neva naturalis vegan boya aldim ama olumlu yada olumsuz yorum yapamayacagim indirimde diye almistim![]()
Kullandim bir sorun yaşamadımkullandiniz mi bi yan etkisi oldu mu