hamilelikte saç boyatma

heroprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
108
1
46
Bursa
Benim sorum şu hamile kalmayı daha 3 gün önce düşünmeye başladık ve ben yarın saç boyatıcam hamile olup olmadığımıda bilmiyorum ama eğer hamile isem 2, 3, günlükken bi zarar olurmu hamilelikte saç boyamanın bir zararı varmı :18:

2-3 günlükken :44: bilemedimki şimdi
bize zararı oluyorsa onada zararlıdır
benimde saçlarım baya beyaz ilk hamileliğimde saçlarımı boyadım 2 kere çünkü bildiğin beyaz önlerim kendimi çok kötü hissediyordum çok şükür oğlum 13 yaşında bir zararı olmadı şimdi yine bebek düşünüyoruz yine boyucam çaresiz bu sefer boya konusunda daha dikkatli olabilirim çünkü çeşit çok eskisi gibi değil her ne kadar tamamen organik olmasada marketdekilerden iyi olabilir
yaniii sorduğun sorunun cevabı sende saklı bayayıp boyamaman gerektiğine sen karar vereceksin :34:
her ne kadar burda ''saçları boyamak zararlııı saçlarım beyaz değillll ama olsaydıda boyamazdım'' diyen çok olsada ben eşimin beni bakımlı görmesini ve kendimi iyi hissetmeyi çok önemsediğim için boyarım ama şöyle aparatlarda duyuyorum rimel şeklinde saçları geçici olarak boyayan şeyler varmış onlarıda araştırabilirsin sana kolay gelsin :29:

Back
X