Benden önce dogurcan26,5 canım senin?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benden önce dogurcan26,5 canım senin?
Ay benimkide oğluş:)))Benden önce dogurcanoğluşum Ocak 23 de gelcek dedi doktor sabırsızlıkla bekliyorum
![]()
Kuzum detaylı dediğin ayriyeten muane ücreti dışında para verip yaptiriliyo sanırım dimiMaşallah detaylı yaptırdın mı
Evet canım baştan aşağı bebeğin herşeyime bakılıyor 1 saatKuzum detaylı dediğin ayriyeten muane ücreti dışında para verip yaptiriliyo sanırım dimi
MaşallahAy benimkide oğluş:)))
Yok kuzum ben özele gidiyorum 200 muane ücreti verdim renkli ultrason ile baktı sadece suyuna içte kilosu sağlığı net bir bebek gibi parmağıni emiyorduEvet canım baştan aşağı bebeğin herşeyime bakılıyor 1 saat
Benim ilk sağlıkla gelirler inşallahMaşallahkız istiyordum sağlıklı olsunda benim üç olcak bu son inşallah
Mutlaka yaptır amaYok kuzum ben özele gidiyorum 200 muane ücreti verdim renkli ultrason ile baktı sadece suyuna içte kilosu sağlığı net bir bebek gibi parmağıni emiyordu![]()
Ne kadar ücreti cnm iki cocuktanda yapmadım dogrusuMutlaka yaptır ama
masallah benimde sonBenim ilk sağlıkla gelirler inşallah![]()
Tercih meselesi ama bence çok önemli. Ücreti yaptırdığın yere göre değişir ama 500 600 TL’den aşağı zor. Perinatolog değilde radyolojiye yaptırırsan daha uygun sanırımNe kadar ücreti cnm iki cocuktanda yapmadım dogrusu
Oo maşallah aynı yaştayız sen hızlısın kuzum:))masallah benimde sonerken evlendim yaş 27 küçüğü sekize gircek sanki ilkkez anne oluyor gibi heyecanlıyım
yaş büyüdükçe annelik idraki artiyormus
Erken evlendim cocuklarimi kardeşlerim sanıyorlarOo maşallah aynı yaştayız sen hızlısın kuzum:))
Anladim cnm. İnşallah sağlıklı olsunlarTercih meselesi ama bence çok önemli. Ücreti yaptırdığın yere göre değişir ama 500 600 TL’den aşağı zor. Perinatolog değilde radyolojiye yaptırırsan daha uygun sanırım