HAMİLELİKTE SAÇ DÖKÜLMESİ NORMAL Mİ :(

mihrale55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2016
54
21
88
2 aylık hamileyim ve saçlarım eskiden dökülürdü ama şimdi bildigin kopar gibi avuc avuc dökülüyor elimde kalıyor cok üzülüyorum bılgısı olan varmı hamile kalmadan once b12 + d viyamini + magnezyum degerlerim için hepsinden takviyeler aldım

Üzülme canım. Benim de inanılmaz dökülüyordu. Bir aydır falan kesildi şimdi hiç dökülmüyor ve kafam minik saçlarla dolu yeniden çıkıyorlar. Saçım için özel birşey de kullanmadım. Gebelikte oluyor ama geçici birşey

COK TESEKKUR EDERIM UMARIM GEÇİCİDİR

VITAMIN ALAMIYORUM
Folik asiti biraktıgımdan beri decavit iciyorum vitamin olarak. Omega ve Kalsiyuma baslayınca bıraksam mı acaba dedim dr'uma, dogumdan sonra sacların dökülür, dislerde problem olur, tırnakların kırılır bebek tüm vitamin ve minerali aliyor bunu icmelisin dedi. Cok istahimi acsada iciyorum her gece. Hic problem yasamadım daha. Bence dr'unuzla görüsün.

Bütün saydıklarınızı ben de kullanıyorum ama dökülecekse dökülüyor. Depolar başta boştu belki de sonradan doldu da dökülme durdu

Benimde üçüncü hamileliğim ve inanılmaz saçım döküldü hemde nasıl 6 aylık olana kadar devam etti İnan başımda iki parmak kalınlığında saçım kaldı doktor normal değerlerinde sıkıntı Yok dedi şuan 31 haftalığım saç dökülmem nerdeyse durdu

hamileliğimin ilk 2 ayında benimde inanılmaz dökülüyordu,haftada bir kere hindistan cevizi yağı sürdüm bir kaç kere ,en son ne zmn sürdüm hatırlamıyrm bile 2 ay olmuştur belki çok iyi geldi yumuşacık oldu,hindistan cevizinin gercekten faydaları cok araştır istersen ve uygula memnun kalıcaksın kesinlikle

Folic asidi ne zaman bıraktınız

Benim ilk aylar baya dökülüyordu 3 ay bittikten sonra kan hapina başladım ve o günden beri saçlarım bence daha sağlıklı görünüyor ve dökülmuyor da

Bnmde ayni senn gibi canim ama sanki git gide azaliyor. Benmde butun degerlrim normldi ama gebelik iste baska yerlerde killanmaya sebeb olurken sacta dokulmeye sebeb

vitamin ve demir kullandığım halde lapa lapa dökülüyordu saçlarım çareyi kestirmekte buldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…