- 23 Ağustos 2016
- 54
- 21
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
COK TESEKKUR EDERIM UMARIM GEÇİCİDİRÜzülme canım. Benim de inanılmaz dökülüyordu. Bir aydır falan kesildi şimdi hiç dökülmüyor ve kafam minik saçlarla dolu yeniden çıkıyorlar. Saçım için özel birşey de kullanmadım. Gebelikte oluyor ama geçici birşey
VITAMIN ALAMIYORUMVitaminleri ihmal etmeyin.
Folik asiti biraktıgımdan beri decavit iciyorum vitamin olarak. Omega ve Kalsiyuma baslayınca bıraksam mı acaba dedim dr'uma, dogumdan sonra sacların dökülür, dislerde problem olur, tırnakların kırılır bebek tüm vitamin ve minerali aliyor bunu icmelisin dedi. Cok istahimi acsada iciyorum her gece. Hic problem yasamadım daha. Bence dr'unuzla görüsün.VITAMIN ALAMIYORUM
Bütün saydıklarınızı ben de kullanıyorum ama dökülecekse dökülüyor. Depolar başta boştu belki de sonradan doldu da dökülme durduFolik asiti biraktıgımdan beri decavit iciyorum vitamin olarak. Omega ve Kalsiyuma baslayınca bıraksam mı acaba dedim dr'uma, dogumdan sonra sacların dökülür, dislerde problem olur, tırnakların kırılır bebek tüm vitamin ve minerali aliyor bunu icmelisin dedi. Cok istahimi acsada iciyorum her gece. Hic problem yasamadım daha. Bence dr'unuzla görüsün.
Folic asidi ne zaman bıraktınızFolik asiti biraktıgımdan beri decavit iciyorum vitamin olarak. Omega ve Kalsiyuma baslayınca bıraksam mı acaba dedim dr'uma, dogumdan sonra sacların dökülür, dislerde problem olur, tırnakların kırılır bebek tüm vitamin ve minerali aliyor bunu icmelisin dedi. Cok istahimi acsada iciyorum her gece. Hic problem yasamadım daha. Bence dr'unuzla görüsün.
Kan hapı zorunlu muBenim ilk aylar baya dökülüyordu 3 ay bittikten sonra kan hapina başladım ve o günden beri saçlarım bence daha sağlıklı görünüyor ve dökülmuyor da
Ilk aylarda değilse de son aylarda sanırım kullanılması gerekiyor canım doğum için.. Ama benim kansizligim olduğu icin erken basladimKan hapı zorunlu mu
Ben daha 1 buçuk aylık gebeyim sanırım daha var onlaraIlk aylarda değilse de son aylarda sanırım kullanılması gerekiyor canım doğum için.. Ama benim kansizligim olduğu icin erken basladim
Bnmde ayni senn gibi canim ama sanki git gide azaliyor. Benmde butun degerlrim normldi ama gebelik iste baska yerlerde killanmaya sebeb olurken sacta dokulmeye sebeb2 aylık hamileyim ve saçlarım eskiden dökülürdü ama şimdi bildigin kopar gibi avuc avuc dökülüyor elimde kalıyor cok üzülüyorumbılgısı olan varmı
hamile kalmadan once b12 + d viyamini + magnezyum degerlerim için hepsinden takviyeler aldım
![]()
Çözüm oldu muvitamin ve demir kullandığım halde lapa lapa dökülüyordu saçlarım çareyi kestirmekte buldum :)
Hamile kalmadan 6 ay önce basladim, hamileliğimin 3.ayı sonu bıraktım.Folic asidi ne zaman bıraktınız
Çözüm oldu mu