- 10 Temmuz 2016
- 676
- 529
- 103
- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
Doktora gitsem ilaç kullanamıyorum hamilelikte. Ne yapacağımı şaşırdım. Sizden başka kimse yazmamış, insanların bu konuda pek bilgisi yok sanırımBence şimdiden önleminizi alın. Üzmek istemem ama normalde hamilelikte saçlar dökülmez aksine. Doğumdan sonra dökülür.
Gebeliğin başlangıcında kan tahlili yaptirdigimda değerlerim normal çıkmıştı. Hormonlar bende farklı bir etki mi yarattı bilmiyorumBenim bi arkadasim , hamilelikte sac dökülüyor derler ama kullandigim onca vitamin sayesinde benim saclarim hic olmadigi kadar güzel oldu gebelikte demisti. Benim de aynen oyle oldu. Baska bi probleminiz olabilir bence, kan degerleri vitaminler vs iyiyse dokulmenin hamilelikle ilgisi olmuyor
Evet hamileyken benimde saçlarım mükemmeldi. Doğumdan sonra çok döküldü ama birşey olmadı.Benim bi arkadasim , hamilelikte sac dökülüyor derler ama kullandigim onca vitamin sayesinde benim saclarim hic olmadigi kadar güzel oldu gebelikte demisti. Benim de aynen oyle oldu. Baska bi probleminiz olabilir bence, kan degerleri vitaminler vs iyiyse dokulmenin hamilelikle ilgisi olmuyor
İlk 4 ay az da olsa dökülme oldu mu sizde? Internette ne kadar doğru bilmiyorum normal diyor zaten doktora gitmem şart olduEvet hamileyken benimde saçlarım mükemmeldi. Doğumdan sonra çok döküldü ama ıl
Gebelik takviyesi 3. aydan beri ben de kullanıyorum. 4. ay bitmek üzere şu an bir tık dökülmesi durdu diyebilirim ama incecik kaldı, hacmi yok olduBenim de saç dökülmem vardı başlarda. Sonra dökülmedi. bu dönemde doktorumun verdiği takviyeler: kalsiyum, magnezyum, Demir, iyot, multivitamin. herhalde 3. Aydan beri filan kullanıyorum bunları düzenli Ama saç dökülmesi ile ilgili değil tabii bunlar. Gebelik takviyesi.
siz de mutlaka hormon ve vitamin değerlerinize Baktırın.
Hayır bende başlarda da hiç dökülme olmadı. Elbette dr a gidin buradan duyduğunuz takviyeleri kullanmamak gerektiğini biliyorsunuzdur özellikle hamileyken zaten..İlk 4 ay az da olsa dökülme oldu mu sizde? Internette ne kadar doğru bilmiyorum normal diyor zaten doktora gitmem şart oldu
Doktorunuza danışın, biotin kullanabilirsiniz. zararsız. ben bir ara kullandım gebeliğimde, sonra bıraktım.Gebelik takviyesi 3. aydan beri ben de kullanıyorum. 4. ay bitmek üzere şu an bir tık dökülmesi durdu diyebilirim ama incecik kaldı, hacmi yok oldu
kabak çekirdeği de yiyebilir her gün bir avuç.Doktorunuza danışın, biotin kullanabilirsiniz. zararsız. ben bir ara kullandım gebeliğimde, sonra bıraktım.
En son hamileliğin başında kan vermiştim. Tekrar kan vermeliyim eksiklik olabilirDüzenli kan veriyor musunuz?
Hamilelikten dolayı kalsiyum/çinko düşmüş olabilir, tiroid değerleriniz yükselmiş olabilir. Nasılsa ilaç veremezler diyip geçmeyin, aksine mutlaka ilaçla toparlanması gereken durumlar olabilir.
Dahiliye veya endokrine giderseniz bi kan alıp bakarlar.
Hamilelikte aslan yelesi gibi gürleşen saçlarım doğumdan sonra avuç avuç döküldü dökülmeyede devam ediyor malsefMerhabalar,
Saçlarım zaten ince telliydi hamilelikte birlikte iyice azaldı, döküldü malesefEk vitamin de alıyorum ama neden böyle oldu anlayamadım.
Aynaya bakınca moralim bozuluyor. Elimi saçıma atıyorum bir tutam saç kalmış. 4. ayım bitmek üzere
Böyle bir şey başına gelen var mı? İnternetten araştırdım net bir şeyler bulamadım. Ne yapmalıyım?
Başlarda benim de döküldü ama sonra öyle güzellşti ki parlak hacimli saçlarım olmuştu ilk defaMerhabalar,
Saçlarım zaten ince telliydi hamilelikte birlikte iyice azaldı, döküldü malesefEk vitamin de alıyorum ama neden böyle oldu anlayamadım.
Aynaya bakınca moralim bozuluyor. Elimi saçıma atıyorum bir tutam saç kalmış. 4. ayım bitmek üzere
Böyle bir şey başına gelen var mı? İnternetten araştırdım net bir şeyler bulamadım. Ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?