hamilelikte saç kesimi

Ben de çok kestirmek istiyorum ama etrafımdaki herkes '' kestirme çocuğun ömrü kısalır '' diyip canevimden vuruyorlar,yapamıyorum ben de :49::))

insanlar malesef araştırmadan yeterince bilgi sahibi olmadan böyle batıl şeylerle hevesimizi kursağımızda bırakıyor rabbimiz nasip etti ki o bebek ana rahmine düştü kaderi,alın yazısı herşeyi belli zaten Allah u Teala sen saç kestirdin hadi çocuğunun ömründen kısıyorum der mi kulak asmayın bence böyle seylere yanlış bilen insanlara da güzellikle anlatın Allah herkesin evladına sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin

insanlar malesef araştırmadan yeterince bilgi sahibi olmadan böyle batıl şeylerle hevesimizi kursağımızda bırakıyor rabbimiz nasip etti ki o bebek ana rahmine düştü kaderi,alın yazısı herşeyi belli zaten Allah u Teala sen saç kestirdin hadi çocuğunun ömründen kısıyorum der mi kulak asmayın bence böyle seylere yanlış bilen insanlara da güzellikle anlatın Allah herkesin evladına sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin

aminn inşallah. bende aslında inanmıyorum ama birilerinden duyunca bide sizlerle paylaşayım dedim:)

Bende 2. çocuğuma hamileyim canım. İlkinde bende doğrudur diye kestirmemiştim saçımı. Bu gebeliğimde kestirdim saçımı çünkü çevremde o kadar çok saç kestiren ve sağlıkla bebeklerine kavuşan anneler vardı ki bende batıl inanç olduğu kanısındayım. Saçlarım zaten ince telli. Hamilelikte zor oluyor uzun saçla uğraşmak.

Hamileliğinin ilk ayında saçını kestiren ve sağlıklı bir şekilde çocuğunu kucağına alan var mı?

Back
X