Hamilelikte safra kesesi sancısı çekenler

gulu_gulu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2021
292
326
53
Merhaba arkadaşlar 10+2 haftalık hamileyim birkaç gün önce şiddetli sancılarım olunca hastaneye yatış verildi tetkikler sonucu safra kesemin baya kötü olduğu ortaya çıktı çoğu kısmı çamurlaşmış ve kesem şişmiş. serum antibiyotik ağrı kesici verdiler damardan.bebeğin durumu iyi şükür.hastaneden çıktım cerrah jinekoloğumun da onayıyla 4 çeşit ilaç yazmış birisi de iğne. Gebelik boyunca ilaçla devam edip doğumdan sonra alıcaz dedi cerrah.Daha 3 ay olmadığım için ilaclar konusunda çok tedirginim. Başına gelen varsa nolur bir şeyler söyleyin. Henüz hamile değilseniz düşünüyorsanız önce organlarınızı kontrol ettirin safra kesesi taşı ya da başka sıkıntı varsa hamilelikle daha da ortaya çıkıyormuş. Tedbirinizi alın.

Benim durumumda olup ilaç kullanmak zorunda kalan varsa lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız

Benim durumumda olup ilaç kullanmak zorunda kalan varsa lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Cok gecmis olsun. Bu durumda sadece ama sadece doktorunuzu dinleyin, ayni durumu yasamis baska bir kadinda etkileri cok daha farkli olabilir o yuzden kisisel tecrubelere kesinlikle bakmayin.

On 3ay çıktı bende Dr ne derse onu yapın.Allah büyüktür.doğumdan sonra ameliyat oldum.oğlum en küçük refakatçi oldu.zor zamanlardı.Allahım size de acil şifalar versin.

Back
X