Hamilelikte sağ böbrek ağrısı

2PrensesAnnesi53

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
1.426
508
123
Hanımlar merhaba;
24 haftalık gebeyim yalnız 23.haftada başlayan sağ böbrek ağrım beni bitirdi☹️Acile gittim vs ultrason baktı üroloji doktoru gördü genel cerrahi vs.gebelikte olabiliyormuş bebek büyüdükçe baskı ediyormuş sadece parol ve bol su içmemi söyledi 2 gün iyi oluyorum tekrar ağrım başlıyor
Ne zaman geçer yaşayanlar var mı aranızda?

Ben 19dayım bu günler yaşıyorum biraz. Ama öyle acillik olmadım. Belki geçer, belki artar bilemiyorum. Ama sağ taraftaki bağlara rahim baskı yaptığı için ağrı normal diyorlar. Şimdilik ona bağlıyorum ben.

Ben 19dayım bu günler yaşıyorum biraz. Ama öyle acillik olmadım. Belki geçer, belki artar bilemiyorum. Ama sağ taraftaki bağlara rahim baskı yaptığı için ağrı normal diyorlar. Şimdilik ona bağlıyorum ben.
Gerçekten çok kötü bir ağrı nefesimi kesiyor bazen parolla idare ediyorum kendimi tel yapabileceğim tek şey buymuş

Böbrekte herhangi bir şey çıkmadı ise bebek büyüdükçe böbrek, tek taraflı bel/bacak, kuyruk sokumu, mide gibi ağrılar yaşanıyor. Benimki de deli yatıyor sanırım içimde, boyu da biraz uzun :KK70: sağ böbreğim, sağ bacağım çok ciddi ağrıyor ayakları da midem de. Tepik tepik şu an bile. Başı aşağıda bazen aşağıya kafa da atıyor sanırım :KK70: Baya ağrı ızdırap içindeyim.
Genel itibariyle 22.haftadan sonra bebek büyüdükçe ağrılar da artıyor.
Çözümü yok sanırım. Yatış pozisyonunu değiştiriyorum ilaç kullanmak istemiyorum. Doğunca hepsi geçecek diyorlar sabırla bekliyorum.

Böbrekte herhangi bir şey çıkmadı ise bebek büyüdükçe böbrek, tek taraflı bel/bacak, kuyruk sokumu, mide gibi ağrılar yaşanıyor. Benimki de deli yatıyor sanırım içimde, boyu da biraz uzun :KK70: sağ böbreğim, sağ bacağım çok ciddi ağrıyor ayakları da midem de. Tepik tepik şu an bile. Başı aşağıda bazen aşağıya kafa da atıyor sanırım :KK70: Baya ağrı ızdırap içindeyim.
Genel itibariyle 22.haftadan sonra bebek büyüdükçe ağrılar da artıyor.
Çözümü yok sanırım. Yatış pozisyonunu değiştiriyorum ilaç kullanmak istemiyorum. Doğunca hepsi geçecek diyorlar sabırla bekliyorum.
Evet canım doğrudur benimde kızım uzun bacaklı uzun boylu sanırım doktorum öyle söyledi 😌 böbrekte çok şükür taş kum vs bişey çıkmadı bebekten sebep kaynaklanıyormuş inşallah geçer en kısa zamanda ya 🤲🏻

Back
X