Hamilelikte sag tarafin şişmesi

Mutlu-bebisler

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
82
13
8
29
Arkadaslar 16 haftalik hamileyim sabah kalktigimda karnimin sag tarafi yumurta gibi şişti sonra indi internetten baktim erken dogumun habercisi diyor korktum bende ne erken dogumu dedim bide size sormak istedim yardim edin lutfen ya:KK42:

Arkadaslar 16 haftalik hamileyim sabah kalktigimda karnimin sag tarafi yumurta gibi şişti sonra indi internetten baktim erken dogumun habercisi diyor korktum bende ne erken dogumu dedim bide size sormak istedim yardim edin lutfen ya:KK42:

Lütfen internet üzerinden okuduğun bilgilerle kendini de bebeğini de üzme .
En doğrusu doktoruna sorman , bir muayene ol yada gitme durumun yoksa telefon et.
Herhangi bir kanaman yada ağrın yoksa korkma ne olur , benimde erken doğum riskim var fakat kontrollerle mümkün olduğunca erken doğumdan kurtulma çabası içerisindeyiz.

Sakin ol , unutma sen ne hissedersen bebeğinde onu hissediyor .:anneadayı:

Cnm belkide bebek o tarafta toplanmıştır sonra başka tarafa gecmistir bide böyle düşün ama yine de doktorunla konus

Bende 29haftalik hamileyim genelde sağ tarafım şişiyor bebek o tarafa dayandığı zaman ama siz yine de bi doktorunuzla danışın

Back
X