Hamilelikte saglikli beslenmeye varmisiniz?sadece bebek icin yeteri kadar kilo alalim

Yagmur birgul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
35
26
3
39
Ben suan 7 haftalik hamileyim..bu benim ikinci hamileligim..ilk hamileligimde 30 kilo aldim..ne yazikki..ama dogumdan sonra hemen verebildim..simdi ikinci hamileligimi yasiyorum ve gene 30 kilo almamak adina boyle bi baslik actim..benimle beraber yediklerimize dikkat etmeye varmisiniz...yarin sabah tan baslayalim istermisiniz??

Çok güzel bir konu olmus ben ne yazıkki sonuna geldim ve senin dediğin gibi 30 kilo aldım dogum olana kadar az daha alırım sanırım. Keşke bende baştan sağlıklı beslenseydim diyorum.

Tecrübeli annelerden bilgi almak çok iyi olacak gerçekten ellerinize sağlık :KK9:
ilk bebeğim karnımda 5 ayda 10 kilo aldım ama boy avantajım var ve çok zayıftım o yüzden şimdilik mutluyum kilo almaktan ve deli gibi yemekten :kk77:
Kalan haftalarımı güzel değerlendiririm bu başlık altına yazılanların katkısıyla :anneadayı:

Çok güzel bir konu olmus ben ne yazıkki sonuna geldim ve senin dediğin gibi 30 kilo aldım dogum olana kadar az daha alırım sanırım. Keşke bende baştan sağlıklı beslenseydim diyorum.
Olsun yinede keske deme bosver,aliniyor cunki..insallah yine benim gibi cabuk verirsin..ben hic diet yapmadan emzirerek vermistim hepsini..insallah sendede aynisi olur..hayirli dogumlar diliyorum:)

Back
X