- Konu Sahibi gulfemsuveyda
-
Arkadaşlar ben uzun zamandır bu forumu takip ediyorum ve çokta faydalı şeyler öğrendim sayenizde.Beni yiyip bitiren bir konu var ve bu saçma fikirden kendimi alıkoyamıyorum.Yardımınıza ihtiyacım var.34 haftalık hamileyim.Sürekli ama sürekli bebeğimin yüzünde kırmızı leke ,et beni vs.var mı diye düşünüyor ve korkuyorum.(kızmayın hemen ne kadar yanlış olduğunu biliyorum ama engel olamıyorum)Biliyorum çok çok saçma bişey bu yaptığım.Hergün kendime neler demiyorumki.Önemli olan sağlığı diyorum.Fiziksel ve zihinsel olarak sağlıklı olması için dua ediyorum.Kendime kızıyorum ama resmen şeytan benimle uğraşıyor sanki.Bu saçma düşünceyi aklımdan atamıyorum.Hamileliğinde benim gibi bir konuyu saplantı haline getiren oldu mu aranızda?Bu düşüncelerden nasıl kurtulabilirim lütfen yardım edin.:2::2:
Benimki saplantı haline geldi işte.Düşünmemeye çalıştıkça aklımdan çıkmıyor.Bir uğraş bulmam lazım benimde haklısın.Kendimi alışverişe vereyim bendeHic sacma bulmuyorum bu endiseni,önemli olan saglikla kucagin ama seni anliyorum cünkü bendede bu tür endieseler var.hatta esimdede cok var.. bir hastalik olursa ne yapariz endisesi, dogumda bir sorun olursa endisesi ve komik gelecek ama cirkin olur endisesi ...bir kere cirkin olursa diye cok korkuyoruz..ama aptaca bir düsünce biliyorum..cirkin olsa ne olacak bizim cocugumuz..su anda göremiyoruz yaa :):):)
kendini baska seylere yönelt..ben öyle yapmaya basladim dünden beri.. benim baska sikintilarimda var ancak böyle kurtulacagim insallah.. kendime ugraslar buldum onlarla ilgilenecegim.. kafamdan her türlü kötü düsünceyi uzak tutacagim,, bununbaska yolu yok..rahat olmam lazim. 30. haftamdayim:)
Ben de bi kendimi sanırdım bu konuda muzdarip olan.Doktora hergün gidesim var bu yüzden.17 haftalık hamileyim ben de.Dün kontrolde doktor suyu biraz azalmış az mı su içiyorsun dedi.Ben de dünden beri elimden şişeyi düşürmüyorum.Tehlikeli bir şey yok dedi ama ben rüyalarımda nelerle boğuştum sabaha kadar.Bu vehimlerden kurtuluruz inşaallah.
Canımmm başın sağolsun.Yaşadığın çok çok zor Allah sabrını arttırsın.Dediklerinde yerden göğe haklısın.Sağlıklı olmasından daha mühim ne olabilir tabikide.Ama elimde değil iştekızlar Allah size akıl fikir versin emi? size kızayımmı güleyimmi bilemedim.sağlıklı bir hamilelik süreci geçirdiğinize ne kadar şükretseniz azdır.nankör olmayın lütfen.ben 27 haftalıkken erken doğum yaptım sezaryenle ve oğlum 3 gün yaşadı.üzerinden 2 ay geçti ama acımdan henüz birşey eksilmedi.antidepresan kullanıyorum.hikayem çok uzun anlatmıyım şimdi iki saat.uzun lafın kısası yavrularınız eli kolu düzgün sağlıklı olsun diye dua edin,kime neye benzerse benzesin göreceksiniz ki bebekleriniz sizin için dünyanın en muhteşem varlıkları olacak...
Merhaba canım bebeğin doğmuş olmalı. Korkmana rağmen başına geldi mi acaba. Umarım lekesiz tertemiz bi bebeğin olmuştur. Bilgilendirir misin lütfenseni o kadar iyi anlıyorum ki.ben de 19.haftamdayım.aynı korku bende de var.ve benim ki yıllar öncesinden başladı.ne zaman sokağa çıksam o kadar insan içinden öyle kişiler gözüme takılırdı.hamile olduğumdan beridir de hep gözümün önüne yüzü öyle olan bi çocuk hayali geliyor.ben de diyorum önemli olan elinin ayağının düzgün olması,akıl sağlığı diye.ama düşünmeden edemiyorum.sürekli ağlıyorum.bebeğimin hayalini bile kurmak istemiyorum.sanki böyle olmasını istemediğim için allah beni cezalandıracakmış gibi geliyor,beni böyle deniyecek diye çok korkuyorum.lütfen bebeği olmadan önce böyle korkuları olan,ama bebeği doğduktan sonra hepsinin anlamsız olduğunu gören,anlayan arkadaşlar bişeyler yazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?