Hamilelikte sarı akıntım var.. Birde idrar yaparken ağrı sizlerde de yaşıyanlar var m

gulsah034

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
110
1
116
İstanbul
Merhabalar. S.a
benim 2 haftadır sarı akıntım ve yanı sıra idrarımı yaparken ağrı oluyor. Idrar testi yaptırdım. Bir şey bulunamadı. Ama sarı akıntı beni düşündürüyor. 2 tane fitil verdi doktorum kullandım birde travazol krem sizlerde de bu ş,ikayetler olanınız var mı? Ne teşhis konuldu.

canım akıntının olması normal ama idrardan sonra ağrı idrar yolu enfeksiyonu olabilir dr idrar tahlili yapmadımı ben her kontrole gidişimde yapıyor benim dr

canım akıntının olması normal ama idrardan sonra ağrı idrar yolu enfeksiyonu olabilir dr idrar tahlili yapmadımı ben her kontrole gidişimde yapıyor benim dr

idrar yolumda enfeksiyon yok yeni bakıldı bilmiyorum ki bir kaç gün içinde doktora gidicem ama tedirgin oldum bunları yaşıyan oldumu aranızda

geçmiş olsun sarı akıntı ben de de oluyordu. doktorum sürekli idrar yaparken ağrı yanma var mı diye soruyordu bende yoktu. iltihaptan şüphelenmştim. idrar testi yaptırdım temiz çıktı. ancak iltihap idrar yolundaysa idrar testinde çıkarmış.akıntının miktarına dikkat et. Bir avuç içini geçiyor mu 1 günde. Eğer geçiyorsa vajinal olarak bakacaktır. Benimki okadar değildi. Sonra 1-2 hafta sonra geçti beyaza döndü. Geçmeseydi vajinal olarak da baktıracaktım.

yok benimkide geçmiyor da. bakalım bugun doktora gidicem bekletmeye gelmez en azından tahlil yapsın değil mi çok sağol paylaşımın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…