Hamilelikte sarı akıntısı olanlar

Geçmiş olsun sizlere ben bu akşam bi gidim çünkü 2 gündür sabahları midem fena bulanıyor hamileliktende olabilir ama sanki geniz akıntımda var oda mide bulantısı yapıor çünkü

Geçmiş olsun sizlere ben bu akşam bi gidim çünkü 2 gündür sabahları midem fena bulanıyor hamileliktende olabilir ama sanki geniz akıntımda var oda mide bulantısı yapıor çünkü
git canım git o enfeksiyonda mide bulantısı yapıyor ilerledikçe aman dikkat et yoksa bide ilaçlar yüzünden mide bulantısı çekiyorsun

Bnmde kahverengi lekelenmem vardi 12. haftaya kadar ara ara devam etti simdi bebegimde bende iyiyim sari akintimda yok bnm doktorum kokusuz ve yanma yoksa normal demisti o yuzden ilac filan kullanmamistim

Bnmde kahverengi lekelenmem vardi 12. haftaya kadar ara ara devam etti simdi bebegimde bende iyiyim sari akintimda yok bnm doktorum kokusuz ve yanma yoksa normal demisti o yuzden ilac filan kullanmamistim

Evet canım bende dün gidicektim acile idrar testi yapmaya akşama kadar akıntı yaşamadım pek bende konuştum doktorla oda bana çok koku yapar dedi ve yanma olur dedi 2 side yok şükür şimdi biraz geçti bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…