hamilelikte şeker

serenanes

Herşeyimiz Doruk'ta
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
2.372
4
116
İstanbul
kızlar merhaba,
bugün 25+2 deyim , ooluşumla şeker yükleme testi yapıldı bize.
açlık 83 tokluk 176 çıktı malesef. referans değerlere bakınca açlıkta değilse bile toklukta sorun var anlayabildim o kadarını.. kiloma dikkat etmeme ve 7 kilo almış olmama rağmen şeker çıkması canımı sıktı..bu aşamalardan geçmiş olan var mı aranızda ???

herkese iyi ramazanlar ...

saol canım, şimdi beni bekleyen süreci düşünüyorum, ne yapmam lazım diyet, di,yetisyen yok hergün parmak del falan sinirimi bozdu biraz.. bebeğime zarar verme dülşüncesi çok üzdü beni mafoldumben

canım benım sekerımde simdiye kadar bı problem çıkmadı hamdolsun ama diyet verıyo doktorlar eğer yüksek çıkarsa .çok geçmiş olsun

saolun kızlar.. benim doktorla ancak pzt konuşacağım, % 100 diyet verecek bir de 2. tarama testini yaptır diyecek, şekeri çıkan arkadaşlardan duydum. ayrıca bu meret zaten 25-26. haftalardan sonra kendini belli ediyormuş. dilerim allahtan hiçbirinizde çıkmaz. özellikle ikiz anneleri çooookkk dikkat edin . beyaz ekmek, makarna, beyaz pirinç ve bol şekerli meyveler yasak bize anlaşılan...

penses bu arada ben de bugün 25+3 üm, yani aynı gün görünüyoruz , ..sen benden önce doğurabilirsin tabii arkadaşım ne de olsa ikizler, aman allah sağlık sıhhat versin..

evet canım senle aynı ilerliyoruz ikiz bebkler erken gelebılıyo ama teklerde de bu böyle olabılıyo canım mesela benım bı arkadasım oglunu 8 aylık doğurdu .cenabı allah zamanında doğum nasıp etsın inşalalh cümlemıze

Back
X