Hamilelikte semtim haricinde başka bir sağlık ocağına kayıt yaptırabilirmiyim?

ilksah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
3.859
6
358
Arkadaşlar bağlı olduğum sağlık ocağını sevmiyorum gitmek istemiyorum kayıt için testler için falan başka bir hastaneye gitsem ya da başka bir semtin sağlık ocağına gitsem olur mu acaba?

Merhaba canım.ben evlenmeden önceki aile hekimime evlenip başka bir semte taşınmama rağmen devam ediyorum.Doktorum çok iyi.kaydımı başka bir yere aldırmak zorunda mıyım diye sorduğumda gelip gitmende sorun olmazsa değiştirmek zorunda değilsin dediler.Sonradan değiştirilebilir mi bilmiyorum:26:

Çok teşekkür ederim canım bende buradan bir önceki sağlık ocağından memnundum buraya yeni taşındık ısınamadım önceki sağlık ocağına gitmek istiyorum tekrar inşallah kabul ederler.

Gitmek istediğin sağlık ocağındaki doktordan bir form alıp onu doldurman gerekiyor.Kimlik fotokopinle birlikte o formu gitmek istediğin doktora teslim ediyorsun.En geç 1 hafta içinde doktorun değişmiş olur. Ben de adres değişikliğinden dolayı geçtiğimiz hafta değiştirdim. Önemli olan gitmek istediğin doktorun seni kabul etmesi. Değişiklik sebebini güzelce açıklarsan problem olmadan değiştirirler hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…