Hamilelikte sicrama ani korku zararlimi?

Mmm hamilelige bir zarari olmaz Fakat sana zarari olabilir yani neden oluyor onemli bi arastir istersen bende uykuda cok sicrarim ama bir sorun teskil etmiyor

Ya ha uykuda ha uykusuz yani korkuyotum soncta.... Mesela dun simsek cakti sicradim bugun yuksek ses duydum sicradim boyle yani.....

sabahtan beri bende bunu düşünüyorum en ufak bir seste telefon sesinde bile irkiliyorum sıçrıyorum yerimden birde hamile olduğumu öğrendikten sonra uykudada 2 kere oldu tam dalmak üzereyken oluyor bende korkuyorum birşey olacak diye

ben doktora gittiğimde soracağım daha gitmedim hemşire 2 hafta sonra git. şimdi gitsen bile görünmez dedi soracağız cnm ben kendimi alıştırmaya çalışıyorum seslere

Ya ha uykuda ha uykusuz yani korkuyotum soncta.... Mesela dun simsek cakti sicradim bugun yuksek ses duydum sicradim boyle yani.....
Uykuda yada uykusuz farketmiyo olurmu uykuda iken bilincsizce olur o yuZden sordum e uyanikken oluyosa sende bi sikinti var demektir

Uykuda yada uykusuz farketmiyo olurmu uykuda iken bilincsizce olur o yuZden sordum e uyanikken oluyosa sende bi sikinti var demektir
Ne sikintisi herkeste oluyormus yukarida arkadaslar yazdi.... Ornegin insan dalginligina denk geliyo bosluguna yani birden tel caliyo yada yuksek bi korna sesi insan irkliyo sicriyo....reflex yani ...

Ne sikintisi herkeste oluyormus yukarida arkadaslar yazdi.... Ornegin insan dalginligina denk geliyo bosluguna yani birden tel caliyo yada yuksek bi korna sesi insan irkliyo sicriyo....reflex yani ...
Bu soyledigin reflexte sen herseyden sicriyorum diyosun bi ses duysan sicriyomussun sen anlatamiyosun derdini demekki canim benim korna sesinden herkes irkilir neyse tartismaya gerek yok

Bu soyledigin reflexte sen herseyden sicriyorum diyosun bi ses duysan sicriyomussun sen anlatamiyosun derdini demekki canim benim korna sesinden herkes irkilir neyse tartismaya gerek yok
Valla herkes anlayip ayni seyi bizde yasiyoruz dedigine gore evet anlamayan sensin. Aniden sicriyorum derken sen ne anliyosun ki ben zaten uykuda olmuyo sadece bi ses duydugumda aniden sicriyorum dedim refleks kelimesini de sen anlamadin diye acikladim....

Yaw he hee

Ani korku zararlı mı değil mi?ben biraz geç yazdım ama şu anda yüzüme top çarpacak diye korkup irkilip sıçradım bu durumun gebeliğe zararı olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…