- 25 Nisan 2015
- 1.044
- 498
- 53
- Konu Sahibi sevecen_29
Kizlar hamilelikte ani korku zararlimi bi ses duyuyorum sicriyorum birden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa napczzzzzsabahtan beri bende bunu düşünüyorum en ufak bir seste telefon sesinde bile irkiliyorum sıçrıyorum yerimden birde hamile olduğumu öğrendikten sonra uykudada 2 kere oldu tam dalmak üzereyken oluyor bende korkuyorum birşey olacak diye
Bendede ayni durum var bence gebelikte reflexler daha hassastaştı ondan dolayi oluyo buKizlar hamilelikte ani korku zararlimi bi ses duyuyorum sicriyorum birden![]()
Uykuda yada uykusuz farketmiyo olurmu uykuda iken bilincsizce olur o yuZden sordum e uyanikken oluyosa sende bi sikinti var demektirYa ha uykuda ha uykusuz yani korkuyotum soncta.... Mesela dun simsek cakti sicradim bugun yuksek ses duydum sicradim boyle yani.....
Ne sikintisi herkeste oluyormus yukarida arkadaslar yazdi.... Ornegin insan dalginligina denk geliyo bosluguna yani birden tel caliyo yada yuksek bi korna sesi insan irkliyo sicriyo....reflex yani ...Uykuda yada uykusuz farketmiyo olurmu uykuda iken bilincsizce olur o yuZden sordum e uyanikken oluyosa sende bi sikinti var demektir
Bu soyledigin reflexte sen herseyden sicriyorum diyosun bi ses duysan sicriyomussun sen anlatamiyosun derdini demekki canim benim korna sesinden herkes irkilir neyse tartismaya gerek yokNe sikintisi herkeste oluyormus yukarida arkadaslar yazdi.... Ornegin insan dalginligina denk geliyo bosluguna yani birden tel caliyo yada yuksek bi korna sesi insan irkliyo sicriyo....reflex yani ...
Valla herkes anlayip ayni seyi bizde yasiyoruz dedigine gore evet anlamayan sensin. Aniden sicriyorum derken sen ne anliyosun ki ben zaten uykuda olmuyo sadece bi ses duydugumda aniden sicriyorum dedim refleks kelimesini de sen anlamadin diye acikladim....Bu soyledigin reflexte sen herseyden sicriyorum diyosun bi ses duysan sicriyomussun sen anlatamiyosun derdini demekki canim benim korna sesinden herkes irkilir neyse tartismaya gerek yok![]()
Yaw he heeValla herkes anlayip ayni seyi bizde yasiyoruz dedigine gore evet anlamayan sensin. Aniden sicriyorum derken sen ne anliyosun ki ben zaten uykuda olmuyo sadece bi ses duydugumda aniden sicriyorum dedim refleks kelimesini de sen anlamadin diye acikladim....