• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte şiddetli baş ağrısı

Majesteee

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2017
20
11
8
28
Merhaba arkadaşlar 3 aylık hamileyim çok şiddetli baş ağrım ve mide bulantım var acaba hamileliğinde böyle bi durumla karşılaşan var mı yardımcı olursanız sevinirim

Sinüzit olabilir.Şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısı sürekli varsa bunun belirtisi olabiliyor.Doktora görünmende fayda var.Öyle bir şeyse ilerlemesin.Geçmiş olsun.

canım normal.

daha doğrusu herkesin hamileliği farklı geçiyor.

bana ne kadar cinssin senin gibi sıkıntılı hamile görmedik diyorlar ;)

Var. Kızıma hamileyken tamda o döneme denk geliyor, çok net hatırlıyorum çünkü eltimin nikahı vardı ve gidememiştim.
1 hafta boyunca bir türlü geçmek bilmedi, gece gündüz ağrıdı doktorum bol bol protein almam gerektiğini söylemişti.
Ağrı kesici serum taktılar, birde içine bulantı için bir ilaç katmışlardı.
Serumla rahatladım, sonrasında da sık sık protein kaynaklı beslendim, bolca kırmızı et ve balık tükettim.
Bir daha o kadar şiddetli ve uzun süreli olmadı.

Çıldıracak gibi oluyordum bende...
Üçüncü aydan sonra azaldı ve bitti çok şükür darısı size....

Sinüzit olabilir.Şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısı sürekli varsa bunun belirtisi olabiliyor.Doktora görünmende fayda var.Öyle bir şeyse ilerlemesin.Geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim canım ama bu yaşıma kadar hiç öyle bi şiddetli ağrım olmadı taki hamileliğine kadar ama inşallah sinüzit değildir

Hamileligim boyunca cektim. Ustelik benim ki migrendi. Haftalarca aylarca basim agridi ve surekli cikardim. Ne zaman dogum yaptim basagrilarim kesildi direk..
Doktoruna kontrole gittiginizde soyleyin uygun bir ilac versin. En bilindik iki ilac var ama migrene fayda etmiyor bu yuzden bana baska bir ilac vermisti. Ilac icme diyorlardi ama çeken bilir.. Şükür bende bebegimde saglikliyiz.

Var. Kızıma hamileyken tamda o döneme denk geliyor, çok net hatırlıyorum çünkü eltimin nikahı vardı ve gidememiştim.
1 hafta boyunca bir türlü geçmek bilmedi, gece gündüz ağrıdı doktorum bol bol protein almam gerektiğini söylemişti.
Ağrı kesici serum taktılar, birde içine bulantı için bir ilaç katmışlardı.
Serumla rahatladım, sonrasında da sık sık protein kaynaklı beslendim, bolca kırmızı et ve balık tükettim.
Bir daha o kadar şiddetli ve uzun süreli olmadı.
Kokulara karşı aşırı hassasiyetim var sabah boş karına bile kusmam oluyor. Nasıl o kadar beslenebilrim bilmiyorum midemde hiç bişey durmuyor.

Hamileligim boyunca cektim. Ustelik benim ki migrendi. Haftalarca aylarca basim agridi ve surekli cikardim. Ne zaman dogum yaptim basagrilarim kesildi direk..
Doktoruna kontrole gittiginizde soyleyin uygun bir ilac versin. En bilindik iki ilac var ama migrene fayda etmiyor bu yuzden bana baska bir ilac vermisti. Ilac icme diyorlardi ama çeken bilir.. Şükür bende bebegimde saglikliyiz.
İnşallah migren değildir canım çok korkuyorum bugün doktor kontrolüm var verdiği ağrı kesiciler hiç bir işe yaramıyor ağrım dayanılmıcak kadar sana hangi ilacı önerdi

İnşallah migren değildir canım çok korkuyorum bugün doktor kontrolüm var verdiği ağrı kesiciler hiç bir işe yaramıyor ağrım dayanılmıcak kadar sana hangi ilacı önerdi

Ara doktoru bunlar fayda etmiyor de canim. Ben sana simdi ilac onersem dogru olmaz. Benim kan degerlerime vs bakip da ilac vermisti etkilemeyecek bir ilac. Yani benim kullandigim sana uymaz :( keske elimden bisey gelse ama geciyor inan bana..
Bitkisel yollar dene istersen ilac alana kadar doktordan.
Mesela patatesi soy yuvarlak sekilde kes ustune biraz karabiber dök ve altinina yapistirip kafani bagla. Baglamak zaten iyi geliyor ama patatesli dene birde.

Ara doktoru bunlar fayda etmiyor de canim. Ben sana simdi ilac onersem dogru olmaz. Benim kan degerlerime vs bakip da ilac vermisti etkilemeyecek bir ilac. Yani benim kullandigim sana uymaz :KK43: keske elimden bisey gelse ama geciyor inan bana..
Bitkisel yollar dene istersen ilac alana kadar doktordan.
Mesela patatesi soy yuvarlak sekilde kes ustune biraz karabiber dök ve altinina yapistirip kafani bagla. Baglamak zaten iyi geliyor ama patatesli dene birde.
Kokulara aşırı hassasiyetim var ne yersem çıkarıyorum ama yatarken denicem inşallah iyi gelir çok sağol canım

Kokulara karşı aşırı hassasiyetim var sabah boş karına bile kusmam oluyor. Nasıl o kadar beslenebilrim bilmiyorum midemde hiç bişey durmuyor.
1 ay sonra inşallah o bulantılar geçecek o zaman rahatlayacaksınız.
Ben şu an ki hamileliğimde o kadar çok bulantı yaşadım ki açım diye ağlıyordum.
Çok şükür geçti gitti, 1,5 aydır rahatım.
Hassasiyet oluyor, her şeyi yiyemiyorum ama çok şükür aç kalmıyorum artık. Sizde atlatırsınız inşallah.
Baş ağrınız için mutlaka hastaneye gidin, hamileler içinde kullanılabilecek ilaçlar var.
Baş ağrısı bulantıyı tetikler. Ben kronik migren hastasıyım birde, düşünün yaşadığım ağrıları.

Eğer çok kusuyorsan vücudun aşırı besinsiz kaldıysa ondan kaynaklı da olabilir. Doktora gidersen gereken testleri yapar zaten.

Back
X