Hamilelikte şiddetli karın ağrısı

annensenicoksevecek

Annen sana kurban olur <3
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2014
2.127
999
148
Merhaba kızlar hamileyim 5 haftalık ve şiddetli bir şekilde karnım ağırıyor adet olacakmışım gibi sabah 6 da kalktım ağrım yüzünden. Yarım saat surdu neredeyse. Yardımcı olur musunuz ne iyi gelir ? Ne yapmam lazim ? Siz de de boyle oldu mu ?

Bazen cok ani ve yogun agrilar oldu bende de hala ara ara oluyor artik ayirt edemiyorum bagirsakmi yoksa kasik mi diye. O kadar yogunki solugu tuvalette aliyordum kanamami oldu acaba diye ama hic olmadi.
Ben sirt ustu uzanip yattim oyle oldugunda. Biraz karninizi sarin battaniyeyle uzanin. Cok sik oluyorsa ve yogunsa kontrole gittiginizse bi sorun yine se tabi.

Bazen cok ani ve yogun agrilar oldu bende de hala ara ara oluyor artik ayirt edemiyorum bagirsakmi yoksa kasik mi diye. O kadar yogunki solugu tuvalette aliyordum kanamami oldu acaba diye ama hic olmadi.
Ben sirt ustu uzanip yattim oyle oldugunda. Biraz karninizi sarin battaniyeyle uzanin. Cok sik oluyorsa ve yogunsa kontrole gittiginizse bi sorun yine se tabi.

Cuma günü kontrolüm ama korkmaya başladım. Çok sık değil ama günde en az 5 kere oluyordur dünkü ler çok az di ama bu sabah ki çok yoğundu. Kanamam yok şükür. Bende korkup tuvalete koştum kanamam vardır diye korktum ama yoktu şükür. Ama korkar oldum sabah ki çok kıvrandırdı.

hamileliginiz çok yeniymis
su an bebek yerlstigi için agrular normal ama uykudan uyandiuracak sekilde olmamasi lazim sanki
bence dr u arayip sorun içiniz rahat olsun ..

merhaba bende 11 haftalık hamileyim. hamleliğimin ilk gününden itibaren regli sancısı çektim ve 6. haftada kanama yasadım. kesemin tamamının etrafında kesenın 2 katından fazla kanama alanı vardı ama dışa kanamam sadece ıkı defa çok yogun oldu.tamemen aatmısım ıc kanamayı ancak halen agrılarım devam edıyo. sağa sola dönemiyorum yatakta gun boyu sıksık bıçak gibi keskin bir sancı ama hiç kesilmeyen regli sancısı... doktorum düşük tehliken devam edıyor dıyor devamlı uzanır haldeyım.haftada bir defa pruloton depo iğne oluyorum.Bulantım da çok yogun nerdeyse hiçbirşey kesmiyor bulantılarımı.bu agrıları yasayıpta bebegini sağlıkla kucağına alan varmı cok merak edıyorum.
cevaplarınızı beklıyorum...

Back
X