Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de sık acıkıyorum ara öğün olarak yoğurt kuru yemiş yerseniz bol proteinli beslenirseniz acıkma daha geç olur sabah yumurta peynir süt vs yediğim için daha geç acıkıyorum öğle yemeğinde genelde sebze yediğim için çok daha hızlıKızlar hamilelikte sık sık acıkma için bir çözüm öneriniz var mi tok tutan yiyecekler kafayı yiycem her 30dakikada acıkıyorum meyve sebze kesmiyor
Teşekkür ederimBen de sık acıkıyorum ara öğün olarak yoğurt kuru yemiş yerseniz bol proteinli beslenirseniz acıkma daha geç olur sabah yumurta peynir süt vs yediğim için daha geç acıkıyorum öğle yemeğinde genelde sebze yediğim için çok daha hızlı
Teşekkür ederim4. Ayın sonuna kadar hiçbir şey yiyemiyordum bulantıdan sürekli doktora soruyordum bebeğe bir şey olur mu diye şimdi yeni yeni iştahım açılmaya başladı gece uykumdan acıktığım için uyanmaya başladım kenarda hep yıkanmış meyve sebze bulunduruyorum
TeşekkürlerSağlıklı öneriler olur mu bilmiyorum şokta çok lezzetli galetalar var. Elmanin üzerine fıstık ezmesi sürebilirsiniz. Acıkıyorsanız bebeğin ihtiyaci vardir diye düşünüyorum. Tecrübem yok tabii. Çok rahatsiz edici bir durumsa doktora sorabilirsiniz.
Aynısı bendede su içmek zorunda olduğum için içiyorum suyun tadı kötü geliyor bana çay da içmiyorum hep acıkmaktam surekli atıştıracak aramaktan lafayı yiycem inşallah geçicidir bu durumBende 8 haftalık hamileyim. Saat başı midem kazınıyo.. hemde aşırı derecede.. sanki hiç yemek yememiş gibi oluyorum.. sürekli gidip gelip birşeyler atıştırıyırum.. haliyle süreklide susuyorum.. gündüz gece su içiyorum uyanıp uyanıp.. neden bilmiyorum inşallah normaldir
Bu durumu ilk hamileliğimde yaşamıştım 3 ayin sonlara doğru 4 aylik olunca rahatlamıştım, bu hanileliğimde de midem bulanıyor ama yemek yiyebiliyorum çok şukur çok sık acıkma da geçicidir inşallah sizinde geçici inşallah rahatlarsınızBen bulantıdan hiç bişi yiyemiyorum şanslısınız
Yeni daha nekadar olduğunu bilmiyorum haftaya kadın doğumdan randevu aldım ultrasonda nekadarlik olduğu belli olur dedi sağlık ocağındakı doktorNe kadarlik hamilesiniz?
Gebeligin basindaki ve sonundaki acıkma arasinda fark oluyor o yuzden soruyorum
Aynen yaaa böyle giderse 100 kilo olurum benAynısı bendede su içmek zorunda olduğum için içiyorum suyun tadı kötü geliyor bana çay da içmiyorum hep acıkmaktam surekli atıştıracak aramaktan lafayı yiycem inşallah geçicidir bu durum![]()
Aynen yaaa böyle giderse 100 kilo olurum beninşallah geçicidir
Salatalık seviyorsanız kabuklarını soyup içine atın sürahi, karaf tarzında bir şeye koyarak. Hem içtiğiniz suyu hesaplayabilirsiniz. Atıştırmalık olarak da fındık ve ceviz de tüketiyorum ben yağlı olduğu için sanırım tutuyor birazAynısı bendede su içmek zorunda olduğum için içiyorum suyun tadı kötü geliyor bana çay da içmiyorum hep acıkmaktam surekli atıştıracak aramaktan lafayı yiycem inşallah geçicidir bu durum![]()
Evet normalinşallah başka benim gibi sık sık acıkan hamilelerde olması beni rahatlattı demekki anormal durum değil
TeşekkürlerSalatalık seviyorsanız kabuklarını soyup içine atın sürahi, karaf tarzında bir şeye koyarak. Hem içtiğiniz suyu hesaplayabilirsiniz. Atıştırmalık olarak da fındık ve ceviz de tüketiyorum ben yağlı olduğu için sanırım tutuyor birazama ben de aynı şeyden muzdaribim ev yemeği, sulu yemek de hala sevmiyorum, yiyemiyorum mahvoluyorum açlıktan.
AynenEvet normalafiyet olsun bebişlerimize
![]()