Hamilelikte sık sık acıkma

Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin. Ben 2 hamileliğimde de son aylarda deli gibi yiyordum sık sık acıkma değilde o sofradan tok kalkamıyordum ya ölümüne yiyordum ve asla tokluk hissetmiyordum. Aç olarak kalkıyordum :KK70:
O kadar yemeye çok kilo almadım ve oğlumda zayıf doğdu ben şok o yediklerim nereye gitti bilmiyorum :kk77:
Amin hepimize nasib etsin hayırlısıle kucağımıza almayı, enerjınız hızla tükeniyormu enerji bittikçe karın acıkıyor bende 🤣 birde yemek yerken acıkıyorum

Kızlar hamilelikte sık sık acıkma için bir çözüm öneriniz var mi tok tutan yiyecekler kafayı yiycem her 30dakikada acıkıyorum meyve sebze kesmiyor
Hamileliğin sonuna kadar hep açtım sofraya oturunca da çok yerdim o kadar yediyim halde 8 kilo aldım 3.950 grama oğlumu kucağıma aldım bebeğim iyi dogdu

Bu durumu ilk hamileliğimde yaşamıştım 3 ayin sonlara doğru 4 aylik olunca rahatlamıştım, bu hanileliğimde de midem bulanıyor ama yemek yiyebiliyorum çok şukur çok sık acıkma da geçicidir inşallah sizinde geçici inşallah rahatlarsınız 🥰 mideniz bulanmadığı zaman canınız çektiğini bulup bol bol yemenizi tavsiye ediyorum
İnşallah yakın zamanda geçer ❤️

Kızlar hamilelikte sık sık acıkma için bir çözüm öneriniz var mi tok tutan yiyecekler kafayı yiycem her 30dakikada acıkıyorum meyve sebze kesmiyor
Gayet normal😁 2 gebeliğimde de baya iştahlıydım. Karnım küçücüktü, geriye kalan herşey bendeydi😂 Lif oranı yüksek gıdalar tüketebilirsin. Abur cubur tarzı çok tüketmeni önermem. Daha bi yeme isteği geliyor çünkü. İşlenmiş şeker de yiyecek isteğini artıyor.

Gayet normal😁 2 gebeliğimde de baya iştahlıydım. Karnım küçücüktü, geriye kalan herşey bendeydi😂 Lif oranı yüksek gıdalar tüketebilirsin. Abur cubur tarzı çok tüketmeni önermem. Daha bi yeme isteği geliyor çünkü. İşlenmiş şeker de yiyecek isteğini artıyor.
Abur cubur, çıkolata tarzı şeyler yiyesim gelmiyor meyve, sebze,yemek yiyorum kuru meyve, çerez gibi şeyler, zaten abur cubur sevmiyorum 😊bi çikolata seviyordum onuda yiyesim gelmiyor çayın tadıda garıp geliyor çay yerine meyve suyu süt içiyorum

En son adetim 26 ocak sonra hiç belirti olmadi testtede çıkmadı 3 kere test yaptım 2 kere kan verdim bayramin sabahı çıktı testte sağlık ocağındaki doktorda hesaplayamadı
Gec döllenme olmuş o zmn hafta ileri atar en fazla 😄6 haftalık olabilir

Meyve tam tersine acıktırır. Sebze de yeterli gelmez. Protein tüketeceksiniz. Yumurta peynir et yoğurt gibi. Ama yoğurt tek başına ancak ara öğün olur. İlk aylarda özellikle ara öğün de yiyin mutlaka (muz veya yoğurt veya kuruyemiş gibi). Ana öğünleri de tıka basa doyana kadar yemeyin çünkü ara öğünleri de ekleyince kilo aldırır.

Bende öyleydim ama sonra şekerim çıktı. Şimdi 2 haftadır diyet uyguluyorum. Şeker düştü yediklerime bağlıymış. Listeye uyuyorum ama canım o kadar çok şey istiyor ki birde tatlılar off. Azıcık yiyim şeker direk 140larda.
Anlıyorum bende çok acıkıyordum ama siz yine de dikkatli gidin.
Beyaz ekmek beyaz unlu poğaça börek daha erken acıktırır. Çok acıkınca ayran kefirle ara öğün yapın çiğ badem çiğ fındık tüketin sizi biraz daha doyurur bir süre tok tutar.

Meyve tam tersine acıktırır. Sebze de yeterli gelmez. Protein tüketeceksiniz. Yumurta peynir et yoğurt gibi. Ama yoğurt tek başına ancak ara öğün olur. İlk aylarda özellikle ara öğün de yiyin mutlaka (muz veya yoğurt veya kuruyemiş gibi). Ana öğünleri de tıka basa doyana kadar yemeyin çünkü ara öğünleri de ekleyince kilo aldırır.
Teşekkür ederim 😍

Bende öyleydim ama sonra şekerim çıktı. Şimdi 2 haftadır diyet uyguluyorum. Şeker düştü yediklerime bağlıymış. Listeye uyuyorum ama canım o kadar çok şey istiyor ki birde tatlılar off. Azıcık yiyim şeker direk 140larda.
Anlıyorum bende çok acıkıyordum ama siz yine de dikkatli gidin.
Beyaz ekmek beyaz unlu poğaça börek daha erken acıktırır. Çok acıkınca ayran kefirle ara öğün yapın çiğ badem çiğ fındık tüketin sizi biraz daha doyurur bir süre tok tutar.
Teşekkür ederim 🥰 1 elma biraz kuruyemiş gibi atıştırıyorum süt ve yoğurt da ama hepsini aynı anda değil her acıktığım da 1ni seçiyorum

Ben bu hamilelikte çok ilginç şeyler yaşadım 😀 önceleri öğünlerimde et tavuksuz doymazdım öyle bir tiksindim ki hep sebze ile beslendim. Şimdi 30 haftalığım ikiz gebelik ve kafaları tam midemde. Hep açım ama hiç bir şey yiyemiyorum 2 lokmada tıkanıyorum 🥹

Back
X