hamilelikte sinir,stres,morel bozukluğu ,piskolojik çöküş yaşayanlar

melic38

boş hayyaller
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
492
103
Arkadaşlar 4.buçuk aylık hamileyim inanın hayatımda yaşamadığım duygular yaşıyorum sürekli kafamda sorular eşime karşı isteksizlik,hayattan bıkmış bezmiş mutsuz sanki dünyanın sonu gibi bi haldeyim anlamıyorum niye bukadar depresyondayım bebeğimin gelişi beni mutlu ediyor .babasının sevinmesini mutlu oldugunuda görüyorum ama bi sorumsuzluk var benim kadar üzerine düşmüyor sanki hiç umrunda degilmiş gibi hissediyorum oysa ramazan boyunca dışarda davetlerdeydik .hiç. birşey beni mutlu edemiyor önceki yaşadıklarımmı anlamıyorum bilemiyorum eşim de bende cinsellik açıdan aramızda birşey yaşanmıyor .ben eşimle birşeyleri mi eksik düşünüyorum yaşıyorum bilemiyorum gerçekten bunalımdayım bu durumda olan varmı varsa akıl versin lütfen sağlıklı düşünemez oldum artık

Hormonlarinin etkisindesin canım . yakinda gececek insallah :) sana tavsiyem kendinle bas basa kalma. Dusuncelerine odaklanma. Kendini oylayacak bir seyler bul. Zamanla gececek..

inşallah canım daha önce aile danışmanına gidiyordum 2aydır devam etmiyorum ramazan girdi araya falan derken okadar kötü hissediyorumki kendimi anlatamam illa bi danışmanlamı hamilelik biticek bilmiyorum artık doktora ayda 600 tl vermek zoruma gidiyor

ben de işten ayrıldıktan sonra böyle oldum bir de sonrasında hamile olduğumu öğrendim, bu sefer ev iyice boğdu beni sürekli kötü şeyler düşünmeye başladım yüzümde yaralar bile çıktı, sürekli uyku halindeydim. miğde bulantım halsizliğim olmayınca işe yeniden döndüm normalde evdeyken yapmaya üşendiğim işleri (çamaşır bulaşık) şimdi işten dönüp yapıyorum hiç te yorulmuyorum. kendini tanımaya çalış ve meşkale bul bence bir kurs olabilir mesela. Allah yardımcın olsun.

canım insan kendini ne kadar bırakırsa o kadar kötü oluyor. bu dediklerini hepimiz zaman zaman yaşıyoruz ben kendi adıma konuşayım moralimin bozulduğunu hissettiğimde hemen kendime bir iş buluyorum. evdeysem aklımı oyalayacak şeyler yapmaya çalışıyorum bu ara kızım için bir şeyler örmeye sardım bakalım baya iyi geldi iki elbise 3 tane de patik ördüm :KK49: her zaman iyi düşün çok yalnız kalma çünkü yalnız kalınca hemen düşünceler üşüşüveriyor insanın kafasına.

canım insan kendini ne kadar bırakırsa o kadar kötü oluyor. bu dediklerini hepimiz zaman zaman yaşıyoruz ben kendi adıma konuşayım moralimin bozulduğunu hissettiğimde hemen kendime bir iş buluyorum. evdeysem aklımı oyalayacak şeyler yapmaya çalışıyorum bu ara kızım için bir şeyler örmeye sardım bakalım baya iyi geldi iki elbise 3 tane de patik ördüm :KK49: her zaman iyi düşün çok yalnız kalma çünkü yalnız kalınca hemen düşünceler üşüşüveriyor insanın kafasına.

evet canım doğru söylüyorsun biraz parasal sıkıntı olunca kafama çok takıyorum onuda inşallah atlatırım bende eşimde şuan çalışıyoruz sürekli kafamda ben artık çalışmayacağım eşim nasıl idare edecek korkusu var hayırlısı bakalım

evet canım doğru söylüyorsun biraz parasal sıkıntı olunca kafama çok takıyorum onuda inşallah atlatırım bende eşimde şuan çalışıyoruz sürekli kafamda ben artık çalışmayacağım eşim nasıl idare edecek korkusu var hayırlısı bakalım
inşallah atlatırsın canım maddi sıkıntı ister istemez oluyor ama inşallah bebeğiniz evinize bereket getirir sen kendini de bebeğini de üzme hamileliğin tadını çıkarmaya bak bu günler çok çabuk geçiyor, daha dün gibi hamile olduğumu öğrendim şimdi nerdeyse sonuna geldik :anneadayı: inşallah senin de sıkıntıların çabucak biter ve ferahlarsın canım benim:21:

inşallah atlatırsın canım maddi sıkıntı ister istemez oluyor ama inşallah bebeğiniz evinize bereket getirir sen kendini de bebeğini de üzme hamileliğin tadını çıkarmaya bak bu günler çok çabuk geçiyor, daha dün gibi hamile olduğumu öğrendim şimdi nerdeyse sonuna geldik :anneadayı: inşallah senin de sıkıntıların çabucak biter ve ferahlarsın canım benim:21:
inşallah canım çok saol herkezin bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah

X