Hamilelikte sir olayı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mci

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2016
63
19
8
33
Merhaba kızlar 35 haftalik hamileyim ve bu zamana kadar hep sır ağda yaptırdım ama en son yaptırdığımda çok acıdı ve çok hassaslasti bundan sonra jilet mi yapsam yoksa tüy dökücü krem mi karar vermiyorum siz ne yapmıştınız

Ben jilet kullanıyorum.
İki günde çıkarıyor ama başka yöntem bulmadım onu bile zor kullanıyorum zaten. Göbekten dolayı..
Doğumdan Sonra çaresine bakarız artık

Zaten doğuma az kalmış , ağda yapıp canınızı acitmayn.. tüy dökücü kremlerden uzak durun derim ... Jilet en iyisi , sonra yine agdaya donersiniz...

Son aylarda jilet cok zor bence hic bulasmayin cunku egilemiyosunuz goremiyosunuz yarim yamalak oluyo bana esine yaptir diyolar da yaptirmak istemiyorum hos bi durum degil bence

Ben ağdamı ayna karşısında kendim yapıyorum. Her hafta düzenli olarak kontrol edip çıkanları büyümeden alıyorum. 10 dakikamı alıyor. Jilet bana rahat gelmiyor. Sonrasında diken gibi çıkıyor ve çok kaşınıyor. Bence biraz dişini sık. Doğumdan önce son kez yaptır. Bütün lohusalığın boyunca da rahat edersin

Son aylarda jilet cok zor bence hic bulasmayin cunku egilemiyosunuz goremiyosunuz yarim yamalak oluyo bana esine yaptir diyolar da yaptirmak istemiyorum hos bi durum degil bence
Yok bencede hoş bi durum değil eşine yaptırmak bende yaptiramam

Iste
Ben ağdamı ayna karşısında kendim yapıyorum. Her hafta düzenli olarak kontrol edip çıkanları büyümeden alıyorum. 10 dakikamı alıyor. Jilet bana rahat gelmiyor. Sonrasında diken gibi çıkıyor ve çok kaşınıyor. Bence biraz dişini sık. Doğumdan önce son kez yaptır. Bütün lohusalığın boyunca da rahat edersin
işte ben kendim alamıyorum ole her hafta bakma şansım yok bide sıcaklardan mı hamilelikten mi nedir inanılmaz hassaslasti kuaförüm o kadar minik ve dikkatli aldığı halde çok acıdı

Tüy dökücü krem hamilelikte doktorlar tarafından tavsiye edilmiyor. Sürekli sir yapıyorsan incedir epilasyon aletinin cımbızlı ucuyla denesen?

kremden uzak durun. bende jilet kullanıyorum otur altına ayna koy o şekilde çok kolay 1 dakikada tamamdır :)

Ben oglumda doğuma kadar sir ağda yaptırdım. Cok da faydasını gördüm. Bunda yaptırmadım ve o göbekle jilet cok riskli. Agrınızın nedeninin hamilelikten olduğunu sanmıyorum, nasıl normalde de bazen daha fazla acıyor. Bu da böyle denk gelmiştir. Zaten 34. Haftada iseniz maksimum 2 kere daha yapacaksınız ağda. Tüy dökücü kremlerde de türlü kimyasal var ve aonuc olarak size jiletten daha farklı sonuç vermezler. Ağda hem temiz hem uzun aüre rahatlık.

Son haftalarda sir yaptırmak erken doğuma sebep olabiliyormus bunu yasayan cok kadın var doktorunuza da danısın bence ufak da olsa risk var.

Back
X