• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte şişkinlik yardım

Nurylmz8

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
123
45
298
Konya
Arkadaşlar merhaba 5+2 yim ama karnımı görseniz 5 aylık çocuk var sanki aşırı bir gaz ve şişkinlik durumu var 2 3 litre su tüketiyorum artık en son bugün oturup ağladım valla 1 saat dana gibi oldum ben daha ilk aydan diye yaşayan var mı bunu

Gaz şişkinlik olur, doktora sor gittiğinde, yürüyüş falan yap, kabizlikta gelirse daha rahatsız hissedersin

Arkadaşlar merhaba 5+2 yim ama karnımı görseniz 5 aylık çocuk var sanki aşırı bir gaz ve şişkinlik durumu var 2 3 litre su tüketiyorum artık en son bugün oturup ağladım valla 1 saat dana gibi oldum ben daha ilk aydan diye yaşayan var mı bunu
İlk haftalarda oluyor oyle. Mideyi çok rahatsız edecek, gaz yapacak şeyler yiyip içmeyin. Çok çok rahatsız olursanız doktorunuza da danışın.

İlk haftalarda oluyor oyle. Mideyi çok rahatsız edecek, gaz yapacak şeyler yiyip içmeyin. Çok çok rahatsız olursanız doktorunuza da danışın.
Çok dikkat ediyorum yediklerime ama sanırım hormonal değişiklik olunca vücudum bi tepki mi verdi anlamadım umarım doktorum ilaç yazar teşekkür ederim

Back
X