Hamilelikte soğuk algınlığı

ilkkezanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2022
125
52
28
26
Arkadaşlar 22+2 günlük hamileyim ağır soğuk algınlığı geçiriyorum öksürmekten mahvoldum bütün vücudum ağrıyor uzanmak istiyorum uzandığımda da aşırı derecede midem yanıyor uzanamıyorum napacağımı şaşırdım bi tane parol içtim ağrılarım geçsin diye ama olmuyor bir öneriniz var mı

O haftalarda mahvolmuştum hemde yaz günüydü.

Bol bol ilik suyu çorbası, bol su, bol yoğurt ve limon suyuna bal koyup içiyordum biraz elma sirkesiyle. 2 günde toparlamıştım. Geçmiş olsun

O haftalarda mahvolmuştum hemde yaz günüydü.

Bol bol ilik suyu çorbası, bol su, bol yoğurt ve limon suyuna bal koyup içiyordum biraz elma sirkesiyle. 2 günde toparlamıştım. Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim eşim de nöbette evde yalnızım kolumu kaldırarak halim yok ki kendime sıcak bir şeyler hazırlayayım covid falan mı oldum acaba

Çok teşekkür ederim eşim de nöbette evde yalnızım kolumu kaldırarak halim yok ki kendime sıcak bir şeyler hazırlayayım covid falan mı oldum acaba

Bu kış grip çok fena vuruyor, covidden daha ağır atlattım desem yeridir. Kemiklerimi söküp takıyorlarmış gibiydi.

Bol meyve, bol su, bol yoğurt ve en önemlisi ilik çorbası. Hem bebişe de kilo aldırıyor. Ben ölüyorum sanmıştım, beni toparlayan ilk yorumda yazdıklarımdı. Özellikle limon suyunun içine bal ve elma sirkesini 2 kere tüketin. Hamileyken covid atlatan birinin tavsiyesiyle içmiştim

Nasıl bir ölçü şeklinde hazırlamalıyız acaba. Bende 16. Haftamdayım 2 gündür hapşırık öksürük burun akıntısı berbatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…