Hamilelikte soğuk algınlığı

polyana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
115
27
98
46
Kahramanmaraş
Merhaba hamişler.2 aylık hamileyim.Soğuk algınlığı geçiriyorum.Çok halsizim .burun akıntım var.Soğuk algınlığının bebeğe zararı olur mu?Sizlerden de gebeliğin ilk 3 ayında soğuk algınlığı geçiren varmı?Doğal yollarla nasıl tedavi olabilirim.

Çok geçmiş olsun canım, ben de bu hafta aşırı su kaybından dolayı raporluyum, evde yatıyor olmama rağmen nezle oldum :)
hiçbir ilaç almamıza izin yok , doğal yollarla demişsin ama bitkiler de yasak biliyorsun. Tek yapabileceğimiz yatıp dinlenmek .
hava bir sıcak bir soğuk ayarını tutturmak zor valla, eğer mide bulantıları sorunların yoksa bol meyva yemeğe çalış.

sana da geçmiş olsun canım.peki soğuk algınlığının bebeğimize zararı varmı acaba.Çünkü ben 2. aydayımve organların oluşumu dönemindeyim.Sen kaçıncı aydasın.

sana da geçmiş olsun canım.peki soğuk algınlığının bebeğimize zararı varmı acaba.Çünkü ben 2. aydayımve organların oluşumu dönemindeyim.Sen kaçıncı aydasın.

İlaç kullanmayınca zararı yok sanırım ama biraz su kaybı olabilir , ona dikkat etmek lazım. Ben de 10.haftadayım.

arkadaşlar ben de 6 haftalık hamileyim ve ben de soğuk algınlığı geçiriyorum. ama doktorlar zencefile bir zararı yok diyorlar. zencefil bal ve lşmonu sıcak suya koyup için çok faydalı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…