Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar 5 haftalık gebeyim aşırı sol kasık ağrım var bazen diğer yerler de ağrıyor belim de ağrıyor ama kanamam vs de yok beta da düzgün yükseliyor böyle bir durum yaşan var mı endişelenmeli miyim
Ben de şuan aynı böyleyim herkeste aynı olmak zorunda değilmiş, bazı gebeler hafif belirtiler ile geçirirmiş gebeliğini, biz bu gruptan olabiliriz sağlıklı olsun bebeklerimiz
Evet ama benim ağrılarım azaldı biraz canım. Her şeyi takıyorum kafaya çalışan bir bayanım sürekli hareket halindeydim yani yorulduğumu da hissetmiyorum yorgun uyku halim de yok bu bile beni endişelendiriyor. Daha doktora da gidemedim çok düşünüyorum. Bebeklerimiz sağlıkla gelsin insallah her şey güzel olur
Hanımlar 5 haftalık gebeyim aşırı sol kasık ağrım var bazen diğer yerler de ağrıyor belim de ağrıyor ama kanamam vs de yok beta da düzgün yükseliyor böyle bir durum yaşan var mı endişelenmeli miyim