Hamilelikte sorunlar

mentak

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2022
226
151
18
29
Kızlar merhaba öncelikle ben 1.5 aylık hamileyim tsh değerim yüksek çıktı hamile kalmadan önce de aşırı kilo alımım olmuştu yemediğim halde ve diyete girdiğim halde verememe gibi bi an da 48 kilo dan 59 u gördüm inanın yemiyorum her zaman ki gibi belki daha da az bu hastlağın bende hamilelikte değil de öncesinde de var olduğunu düşünüyorum çünkü bütün belirtileri yaşadım 1,5 aylık hamileyim görseniz karnım 3,4 aylık gibi bir de üstüne ablama o kadar sinir oldum ki çok kalınlaşmışsın aşırı kilo almışsın ben hamileler de aşırı şişen insanları hiç sevmiyorum bazılarının ne güzel sadece karnı şişiyor bacakları kolları aynı vb gibi şeyler ne zaman denk gelsek bunları duyuyorum ondan alınıyorum ben mi abartıyorum bilmiyorum ama etkiliyor beni bu arada doktor kontrolünde ilaca başladım

Hamilelikte tsh yükselmesi normal ama bende gebelikten once basladigini düşünüyorum.
Asiri kalinlasmissin demek cok kaba bir ifade kendinizi kotu hissetmeyin. Dogumdan sonra tum kilolar gidiyor

Siz yorumlara aldırmamaya çalışın. Bebeğiniz ve kendiniz için sağlıklı beslenin gerisini düşünmeyin. Kilo bu bazen alınır bazen verilir.

Hormon değerlerinize bir daha baktırın bence

Ablanizin agzinin payini önce bir verin. Iyi birsey söylemeyecekse edebiyle susmasini bilsin.
Ondan haric kan tahlillerde sekere hic bakildi mi?

Canım takma biz hamile değiliz ama ara sıra bizde kalınlaşıyoruz

Ablan bekar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…