• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Hamilelikte stres

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Gizta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2021
2
0
1
Hamileliğimin 7.ayina girdim 5.ayda hafif bir kanamam oldu doktor 1 ay boyunca yatmam gerektiğini ve ev işi yapmayı yasakladı. 2020 haziran ayında maddi zorluklardan kaynaklı eşimin ailesi ile aynı eve taşındik ve ablası hamile kaldığımdan beri iş yapmadığımi ima ediyordu yaptığım halde umursamaz davranıyorum laf söylüyordum ama hiç bir zaman tartışmaya dondurmedim. 5.ayimdan itibaren sadece evi supurmeyi kendi yapıyor üstüne basarak soyliyim sadece supuruyor. 7 aylık hamileliğim de kardeşine laf söylerken bana sürekli laf sokuyor artık dayanamıyorum 1 sene sonra evleri ayırmayı düşünüyorum şuan kendisi ile konuşmuyorum kavganın ertesi günü sözde iş yerinde bayılmış buna hiç inanmıyorum kendini acindiriyor sizce?

Aslında ne kadar saçma keyfinden yatmıyorsun ki sen karnında onunda yiğenini taşıyorsun sonuçta bazı insanlar bencil mi oluyor bilemiyorum valla iş yerinde bayılma konusuna gelirsek sonuçta gözle görmediğimiz biseye inanamayız sizde öyle hamilelikte bence bu kadarda strese girmeyin laf söylerse söylesin umursamamaya çalışın rabbimde evladınızi sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin

Desteğin için teşekkür ederim ❤️ buraya yazmak beni çok rahatlattı umursamıyorum inan ki ama artık çok dolmuştum

En iyisini yapıyorsun umursamamakla güzel geçen hamileliğin olsun inşallah 💛 bu güzel günleri stresle geçirme çok çabuk geçer tadını çıkart😊

Back
X