- 29 Nisan 2025
- 71
- 31
- 3
- 29
- Konu Sahibi spongeboob
Kizlar merhaba, belki biraz uzun olacak ama icimi dökmek istiyorum. bundan 2 yil önce esimle yurtdisina tasindik ve burada calismaya basladik. Burda her sey güzel olur vs diye düsünürken her sey cok kötü gitti irkcilik vs. Ciddi bir bunalima girdim. Psikiyatristim kontrolünde ilacta kullaniyordum. Ve korunmamiza ragmen hamile kaldim. Su an 12 haftalik gebeyim ve tam anlamiyla mental olarak cöktüm. Ilacimi aniden kestik, ailemden de uzak olmanin etkisi ve buraya geldigim icin gelisen ciddi bir pismanlik sebebiyle tamamen cöktüm. Üstüne bide asssssiri bir koku hassasiyeti ve ögürme basladi. Resmen hayatimdan sogudum, her seyden nefret ettim. Esim cok destekliyor beni allahtan, o olmasa nasil dayanirdim bilemiyorum. En son psikiyatristimle görüstüm ve antodepresan baslamami önerdi. Kimseyle görüsmek istemiyorum, yatagimdan cikamiyorum, oda degissem kokuyo ve ögürmeye basliyorum. Cidden cok rahatsizim bu durumdan. Bir önerisi olan var mi? Sbah lavaboya gitmek bile dert, dayanamiyorum artik.