Hamilelikte su sizintisi

Tivolieses

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
32
14
8
37
Merhabalar 24 haftalık 3uzlere gebeyim
Hamilelikte su sızması nasıl olur bunu nasıl anlayabiliriz bu sabah uyandığim da iç çamaşırım biraz ıslanmışti erken doğum riskim de var oyüzden korkuyorum başına böyle bi durum gelen var mı ilk hamileliğim akıntı mi şu sızması mi bilemedim yardımcı olursanız sevinirim

Akıntı biraz leke gibi hafif sudan koyumsu olur.
Anlarsın zaten üçüzmüş erken doğum riskinde var 6 aylıksın dikkat et doktorunu ara sor kontrollerini eksitme.

Zamanında sağlıklıca kucağına alırsın inşallah

Akıntı biraz leke gibi hafif sudan koyumsu olur.
Anlarsın zaten üçüzmüş erken doğum riskinde var 6 aylıksın dikkat et doktorunu ara sor kontrollerini eksitme.

Zamanında sağlıklıca kucağına alırsın inşallah
Tsk ederim 2 gündür hastanede yatıyorum bugün çıkış yaptık evdeyiz 2 cm acilmam varmış doktor serum ve iğneleele durdurdu inşallah daha fazla açılma olmaz

Çok şükür iyisiniz doktora gitmeklede iyi yapmışsınız üçüzler sabırsız belliki :halay:dikkat edin onlara orada sıkılmışlar galiba

Çok şükür iyisiniz doktora gitmeklede iyi yapmışsınız üçüzler sabırsız belliki :halay:dikkat edin onlara orada sıkılmışlar galiba
Tsk ederim canım evet biraz sabırsız çıktılar yerlerı dar geliyor belli ki ama diyorum ki biraz daha sabir miniklerim biraz daha

Back
X